Boğalar ve Aslanlar zor bir gün geçirecek

Boğalar ve Aslanlar zor bir gün geçirecek

Günlük burç yorumlarında 22 Ocak Cumartesi günü Boğalar ve Aslanlar zor bir gün geçirecek. Özellikle çocuklu Boğalar yaratıcılıklarını kullanacaklar. Aslanlar ise başkalarının kurallarına göre oynayacaklar ve bundan hiç hoşlanmayacaklar. Peki Koç burcu, Yengeç burcu, Terazi burcu, İkizler burcu ve diğer burçları neler bekliyor. Detaylar haberimizde...

22 Ocak Cumartesi günlük burç yorumlarında, yoğun bir cumartesi günü geçirileceğini görüyoruz. Özellikle Boğalar ve Aslanlar zor bir gün geçirecekler.

İşte burçların detaylı yorumları...

basliksiz-10.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir aile üyesinden bir konuyla ilgili beklentiniz oldukça yüksek ve öyle görünüyor ki farkında olmadan onlara çok fazla baskı uyguluyorsunuz.

O kişi nihayet bu Cumartesi patlayacak ve buna gerçekten şaşıracaksınız. Ancak, şok geçirdikten sonra ne kadar anlayışlı olduğunuz burada belirleyici unsur olacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gerçekten yakınlarınızın arzuları ile aileniz için doğru olduğunu düşündüğünüz şeyler arasında bir denge kurmaya çalışıyorsunuz.

Bu, işleri doğru yöne yönlendirmek için yaratıcılıklarını kullanmak zorunda kalacak çocuklu Boğalar için zorlu bir gün olacak. Bunun dışında akşamın oldukça huzurlu geçeceğini unutmayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Arkadaşlarınızla ve çok iyi tanımadığınız kişilerle ne konuştuğunuza çok dikkat ediyorsunuz ve böyle olmakta haklısınız.

Bununla birlikte, önceden aile içinde sansürlemeden anlattığınız meseleler şimdi sizi beklenenden daha sert vurmak için geri gelecek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Cumartesi kime güvenebileceğinizden emin olmak istiyorsanız, çevrenizdekilerin söyledikleriyle değil, yaptıklarıyla ilgilenin.

Herkes bazı konularda meraklı olur, ancak daha sonra üzerinde anlaştıkları şeyin ne olduğunu birçoğu unutabilir. Sözleşme yapma konusunda özellikle dikkatli olmanız gerekir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cumartesi başkasının kurallarına göre oynamak zorunda kalacaksınız ve bundan hiç hoşlanmayacaksınız.

Belki bazı yönleri tartışarak bazı konularda istediğinizi yaptırabilirsiniz, ancak sonunda yine de biraz taviz vermeniz gerekecek. Bu kişinin mali kapasitesi de varsa, şu anda gerçekten kazanamayacağınız gayet açık.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Görünüşe göre sizden daha genç bir kişi bugün size harika bir öğretmen olacak ve iç görüleriyle sizi şaşırtacak.

Ayrıca partnerinize onu ne kadar sevdiğinizi göstermeye oldukça heveslisiniz ve bunun için bir tür sürpriz ayarlamaya çalışacaksınız. Sonunda işler plana göre gitmezse bunun için başkalarını suçlamamaya çalışın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İster evde ister dışarda olsun, bugün her türlü fiziksel aktivite için harika bir gün.

Hareket halinde olma ihtiyacı hissedeceksiniz ve fiziksel aktivite için plan yapmadıysanız, günün neden bu kadar yavaş geçtiğini gerçekten anlamayacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Geçmişte size veya herhangi birine yanlış yapmış birine karşı çok naziksiniz, bu yüzden diğer insanlar bu inceliğinize nasıl tepki verecekleri konusunda tereddütte kalıyorsa şaşırmayın.

Bunun dışında pahalı bir zevkiniz var ve bu durum bugün yapacağınız tercihlerinizle ortaya çıkacak. Bu, sosyal etkinlikler için harika bir gün olsa da gündemde fazla kalmamaya çalışın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Gerçekten ihtiyacınız olmayan bir şeye harcadığınız para için, az miktarda bile olsa, kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Bu hüsran duygusu, normal şartlarda düşüncesizce olduğunu bildiğiniz kararlar vermenize yol açacak. Dikkatiniz parayla yapmanız gereken daha önemli şeylere çekilecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu, sevdiklerinizle her türlü aktivite için harika bir Cumartesi, bu yüzden onunla daha fazla zaman geçirmeyi planlamaya çalışın. Seyahate çıkmak iyi bir seçenek olabilir.

Yoğun bir program yaparak tüm gününüzü beraber geçirmenize gerek yok, birlikte olmanız enerjinizi yerine getirecektir. Bu kaliteli zaman gelecekte de yardımcı olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Dışarda biriyle buluşmak üzere size bir teklif geldiğinden, bu Cumartesi sosyal hayatınız oldukça heyecanlı olacak.

Bunun dışında haberleri okumak için biraz zamanınız olabilir veya son zamanlarda olan her türlü değişiklikle alaka kurabilir ve sosyal anlamda ilginç görüşler ifade edebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün stratejinizi genç insanlarla yeniden tasarlamak isteyebilirsiniz çünkü onların anlayamayacağı belli başlı açılara odaklanıyorsunuz.

Doğru sonuçları almak istiyorsanız, şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla uyumlu olmanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN