Bomba Survivor İddiası: Önceden Biliyordu Ortalık Resmen Yıkılacak

Bomba Survivor İddiası: Önceden Biliyordu Ortalık Resmen Yıkılacak

Gülhayat Karacakaya'dan sonra bir bomba Survivor iddiası da şarkıcı Demet Akalın'dan geldi. Demet Akalın kendisini sosyal medyadan eleştiren takipçisine öyle bir yanıt verdi ki ortalık savaş alanına dönecek. İşte Demet Akalın'ın Adem Kılıçcı'yı son gün desteklememesinin nedeni. Bomba Survivor İddiası: Önceden Biliyordu Ortalık Resmen Yıkılacak

30 Haziran gecesinden beri Survivor tartışılmaya devam ediyor. Önce Batuhan Karacakaya'nın annesi kıyameti kopardı sonra kızkardeşi Melis Karacakaya oyaların üzerine tuz biber ekerek "kardeşim de yatsaydı" dedi. Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'ya "Namusuma dil uzattırmam" diyerek dava açacağı tehdidinde bulunurken Adem Kılıçcı Acun Ilıcalı'yı takipten çıktı. Tüm bunlar yaşanırken gündeme bomba gibi yeni bir iddia düştü.

DEMET AKALIN'A SURVİVOR ŞAMPİYONUNUN KİM OLACAĞI FISILDANDI MI?

Kendisi de bir survivor hastası olarak bilinen sanatçı Demet Akalın kendisini Adem Kılıçcı'yı desteklemediği için eleştiren sosyal medya kullanıcılarına şampiyonu daha önceden bildiğini ima etti.
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Demet Akalın, Adem Kılıçcı'yı desteklemediği için kendisini eleştiren bir takipçisine cevap verirken dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şampiyonu daha önceden bildiğini ima eden Demet Akalın, "Survivor yarışmasının sonucu belki fısıldanmıştır" dedi.

demet-akalin-survivor.jpg

DEMET AKALN'DAN ACUN ILICAL'YA TEPKİ

Demet Akalın bu güne kadar desteklediği tüm Survivor yarışmacılarının bir şekilde elenmesini eleştirdi. Demet Akalın sosyal medyada yaşanan tartışmalara dahil olurken Adem Kılıçcı'yı desteklemediği için eleştirilince verdiği yanıt ile Acun Ilıcalı'yı hedef aldı. Acun Ilıcalı'nın kendi kafasında işi biirdiğini açıklayan Demet Akalın "Adam kafaya koymuş sonra da kılıfına uyduruyor" dedi. Tüm emeklerin oşna olduğunu söyleyen Demet Akalın Survivor için "çöp bir yarışma" dedi.

demet-akalin-survivor-iddia.jpg

DEMET AKALIN SURVİVOR 2022 ŞAMPİYONUNU BİLDİĞİNİ İMA ETTİ

Demet Akalın Survivor yarışmasında desteklediği Survivor yarışmacısı Nagihan'ın fotoğrafına yorum yaparak "Allah'ına kurban. Gururumuzsun sen ve senin gibi gerçek yarışmacılar" ifadelerini kullandı. Demet Akalın'ın bu paylaşımına yanıt veren bir sosyal medya kullanıcısı da "Son gün Adem Kılıçcı'yı destekleseydin" dedi. Kendisini eleştiren sosyal medya kullanıcısına yanıt veren Demet Akalın "Yarışmanın sonucu belki fısıldanmıştır" dedi. Demet Akalın'ın bu iması yeni tartışmaların fitilini ateşleyecek.

Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'da oğlumun hakkı yendi "hak yiyenler haklarında boğulsun" demişti.

Sizce de Survivor 2022'nin sonuçlarında şaibe var mı? Demet Akalın ve Gülhayat Karacakaya haklı mı? Survivor birincisi önceden belirlenmiş miydi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN