Dünyanın çivisinin çıktığı 2039 yılında Türkiye'yi anlatan dizi 'Börü 2039' yayında!

Dünyanın çivisinin çıktığı 2039 yılında Türkiye'yi anlatan dizi 'Börü 2039' yayında!

2018 yılında yayınlanan 'Börü' dizisi, 3 yıl aradan sonra 'Börü 2039' adıyla yeniden çekildi. Bu kez BluTV'de ekranlara gelecek Börü 2039 dizisi, 28 Aralık 2021 Salı günü saat 20.39'da izleyicisiyle buluşuyor. Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın'ın başrolünde yer aldığı Börü 2039 dizisinin senaryosunu Alper Çağlar kaleme aldı. İşte, Börü 2039 fragmanı...

Çekimleri tamamlanan Börü 2039 dizisi, özel efektleri ve farklı çekim teknikleriyle dikkat çekiyor. BluTV tarafından, "Her şey yolunda. Sakin ol, plana güven" sözleriyle paylaşılan fragmanda heyecan uyandıran fragmanda, bol aksiyonlu sahneler yer alıyor. Dizi yapımcılarının son duyuruları için sosyal paylaşım sitesi Twitter'da @boru2039 hesabını takip edebilirsiniz.

BÖRÜ 2039 FRAGMANI

BÖRÜ 2039 NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

2018 yılında yayınlanan 'Börü' dizisi 6 bölümün ardından sona ermiş, aynı yıl çekilen sinema filmiyle final yapmıştı. Senaristliğini yine Alper Çağlar'ın yaptığı 'Börü 2039' dizisi, 6 bölümden oluşacak ve 28 Aralık 2021 Salı günü saat 20.39'da BluTV'de yayınlanacak. Yeni bölümlerin, 3 yıl önceki eski bölüm senaryosuna nasıl bağlanacağı seyirciler tarafından merak konusu oldu.

Online platform BluTV'nin ücretli üyelik sistemiyle çalıştığını hatırlatalım. BluTV'ye bir yıllık üyelik 155 TL iken aylık ücreti 12.90 TL'ye denk geliyor. Sadece aylık üyelik ücreti ise 24,90 TL olarak belirlenmiş durumda.

BÖRÜ 2039 KONUSU NE?

2039 yılında distopik bir evrende Türkiye'de ve dünyada gerçekleşen dizi, siyasi ve toplumsal olay ile bu olayların ardından yaşananları anlatacak. Teknolojinin hızlı ilerlemesi ile değişen savaşları ve dünya düzenini konu edinen Börü 2039 dizisinde, Üçüncü Dünya Savaşı ekranlara gelecek.

Dizi; ittifakların, düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bir zamanda, dünya yeni bir savaşın eşiğindeyken bıçak sırtında başlıyor.

İnsanların kontrolünden çıkmış tehlikeli teknolojilerin hüküm sürdüğü bu yeni dünyanın savaşlarını ve güvenlik güçlerine etkileri anlatılacak.

2021-11-25-160931.jpg

BÖRÜ 2039 OYUNCULARI KİMLER?

CaglarArts ve Insignia'nın yapımcılığını üstlendiği, Alper Çağlar'ın senaryosunu kaleme aldığı, Can Emre ve Cem Özüduru'nun yönetmenliğini yaptığı Börü 2039 oyuncu kadrosunda; Murat Arkın (Kemal Boratav), Emir Benderlioğlu (Turan Kara), Cansel Elçin (Noureddin Fourier), Ahmet Pınar (Barbaros Çepni), Ozan Ağaç (Baran Harput), Deniz Uğur (Almila Erk), Tuğba Sunguroğlu (Tomris Boratav), Fatih Çetintaş (Batuhan Demir), Cenay Türksever (Çaka Yazgan), Tuğçe Açıkgöz (Ece Kara), Gökay Türkmen (Fatih), Eskindir Tesfay (Sage), Doğan Bayraktar, Selçuk Gülderen, Muhammed Önel, Funda Alkayış, Mashood Alam, Merih Öztürk, Sibel Kasapoğlu, Yaren Kalkan gibi isimler yer alıyor.

BÖRÜ 2039 NEREDE ÇEKİLDİ?

Dizide İstanbul atmosferi ve özel efektler dikkat çekiyor. Börü 2039, aksiyon ve savaş sahnelerindeki kalitesiyle diğer Türk dizilerinden ayrılıyor. Sahnelerde, izleyicilerin alışık olmadığı özel efektler ve teknik detaylar bulunuyor.

İsveç merkezli 'GoodbyeKansas' adlı görsel efekt şirketi tarafından 'The Mandalorian' dizisindeki başarılı kullanımıyla gündeme gelen 'StageCraft' teknolojisi 'Börü 2039' dizisinde de kullanıldı.

Çekimleri tamamlanan Börü 2039 dizisinin büyük bir bölümü, özel platolarda yeşil perde (green box) teknolojisi kullanılarak çekildi. Dış mekan çekimleri ise İstanbul'un Sarıyer ve Beykoz ilçelerinde yapıldı.

BÖRÜ 2039 AFİŞİ

fhibmbex0aipmip.jpg

BÖRÜ 2039 YENİ BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN