Boşanan Fazıl Say'a Tuğba Ekinci'den çirkin teklif! Duyanlar küplere bindi

Boşanan Fazıl Say'a Tuğba Ekinci'den çirkin teklif! Duyanlar küplere bindi

Ece Dağıstan ile boşanan Fazıl Say'a Tuğba Ekinci'den ilginç bir teklif geldi. Her açıklaması olay olan Ekinci, yine yorumuyla ağızları açıkta bıraktı. Bakın Fazıl Say için ne yazdı?

3 yıl önce Ece Dağıstan ile nikah masasına oturan Fazıl Say, boşanma kararı aldı. Mahkemeye ele gele giren ve el ele çıkan eski eşler birbirlerine iyi temennilerde bulundu. Bir paylaşımın altına yorum yapan Tuğba Ekinci ise yine "Yok artık" dedirtti. Boşanan Fazıl Say'a bakın ne teklif etti?

dagistan.jpg

BOŞANAN FAZIL SAY'A TUĞBA EKİNCİ'DEN İLGİNÇ TEKLİF

“Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık” diyerek açıklama yapan Fazıl Say, eşi Ece Dağıstan ile boşandı. Boşanmanın ardından el ele poz veren ikili sosyal meydanın gündemine düştü.

ekinci.jpg

"BEN ALIRIM SENİ"

Bir magazin sayfasında paylaşılan görüntüye, Tuğba Ekinci de kayıtsız kalmadı. İlginç açıklamalarıyla sosyal meydanın gündemine düşmeyen Ekinci Fazıl Say için, "Ben alırım seni üzülme" yorumunda bulundu.

fazilsayyyyy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN