Bu acının tarifi yok! 23 yılda 17 bebeğini kaybetti: Nedenini duyanlar küçük dilini yutuyor

Bu acının tarifi yok! 23 yılda 17 bebeğini kaybetti: Nedenini duyanlar küçük dilini yutuyor

Bu hikayeyi duyunca küçük dilinizi yutacaksınız. Imtiaz Fazil'in hikayesini duyanlar şok oluyor. 49 yaşında 24 kez hamile kalan Imtiaz Fazil, tam 17 kez düşük yaptı. Bu acıya yürek dayanmaz. Kadının düşük yapma nedeni ise duyanları şoke etti. Bir annenin evlat acısı! Bakın Imtiaz Fazil neden düşük yapıyormuş?

Imtiaz Fazil'in hikayesini duyanlar şok oluyor. 49 yaşındaki kadın tam 24 kez hamile kaldı ancak çocuk sevgisini bir türlü yaşayamadı. Genç kadın tam 23 yılda 17 kez düşük yaptı. Bir türlü evladını kucağına alamadı. Kadının düşük sebebi ise herkesi korkuttu. Nedeni öyle bir şey ki kimse tahmin edemedi. Bakın neden düşük yapıyormuş?

23 YILDA 17 KEZ DÜŞÜK YAPTI

24 kez hamile kalan Imtiaz Fazil sadece iki çocuğunu kucağına alabildi. İlk hamileliğini 1999 yaşayan Fazil, 23 yılda 17 düşük yaptı ve beş bebeği ise ilk doğum günlerinden önce hayatını kaybetti. Sebebi, nadir görülen bir genetik bozukluk. BBC North West Tonight'ta konuşan 49 yaşındaki kadın, İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşıyor.

k545454-94.jpg

BU ACININ TARİFİ YOK!

Yaşadığı süreçler ilgili duygularını tarif etmeye çalışan Fazil, cümle kurmanın bile çok zor olduğunu söyledi. Bu tip durumların yaşandığını ve genelde genetik faktörlerden dolayı olduğunu söyleyen Fazil, şunları söyledi:

m434343.jpg

"Ailem bu konuda çok fazla konuşmuyor, bunları hatırlatmanın beni üzebileceğini düşünüyorlar. Bu çok acı bir şey; bu nedenle kimse konuşmaya yanaşmıyor. Kendilerine saklıyorlar. Kimse benim iyi olup olmadığımı ya da bebeklerimi düşünüp düşünmediğimi bile sormadı. Çocuklarımı düşünmediğim bir gün bile olmadı."

YARDIMLAR İÇİN DERNEK KURDULAR

Birmingham yakınlarındaki Walsall kasabasında yaşayan 29 yaşındaki çift, Himmat Collective isimli, Güney Asyalı kadın ve erkeklerin bu konudaki deneyimlerini konuşabilecekleri bir yardım derneğini kurdu. İki yılda iki kez düşük yapan Sarina Kaur Dosanjh, bunun, hakkında kolayca konuşulabilecek bir konu olmadığını söylüyor:

l433434.jpg

"Bunun saklı olduğunu düşünüyorum. Halının altına süpürülüyor. Bu kırmamız gereken konulardan biri."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN