Bu aracı bu fiyata bir daha bulamazsınız! Hyundai en çok satan en donanımlı modelinde fiyatları kırdı: Bu tarihe kadar alan bayram eder!

Bu aracı bu fiyata bir daha bulamazsınız! Hyundai en çok satan en donanımlı modelinde fiyatları kırdı: Bu tarihe kadar alan bayram eder!

Otomobil fiyatları gün geçtikçe artışa geçerken araba alma hayali olanlar kara kara düşünüyor. Hyundai ise güncel indirimli fiyatlarını açıkladı. Yılbaşı gelmesiyle ÖTV indirimleri sona ererken son indirimli fiyatlardan yararlanmak için zaman kısıtlı. Son 1 gün kalırken Hyundai 313 bin TL'ye satışa sunuldu. Hızlı olan kazanır.

Hyundai, ÖTV matrah güncellemesi sonrasında otomobil fiyatlarına indirim yapılırken birçok marka üzerinden bazı modellerde fiyat indirimleri yaşandı. Kimi markalar sonradan araçlara zam yaparken Hyundai indirimi için son gün uyarısı yapıldı. Otomobil satın almak isteyenler için hem uygun hem konforlu otomobil Hyundai'den geldi.

HYUNDAİ'DE BÜYÜK İNDİRİM BİTMESİNE SON 1 GÜN

Hyundai tarafından yapılan indirim dikkatleri üzerine çekerken araç satın almak isteyenler ise harekete geçti. 313 bin TL'ye sıfır araç almak hayal olurken Hyundai i10 satışların bitmesine az zaman kaldı. Yılbaşı gelmesiyle zamlar an itibariyle gelebilir. Bu nedenle pahalıya araç almak istemeyenler için son fırsat.

Hyundai indirimli araç fiyatları

HYUNDAİ İ10 FİYAT LİSTESİ

-Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump 313.000 TL

-Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump AMT 343.000 TL

-Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Style AMT 354.000 TL

-Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk AMT 370.000 TL

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN