Bu basit yöntemi kimse bilmiyor! Baş parmağınız ile işaret parmağı arasına buz koyarsanız bakın ne oluyor? Resmen mucize

Bu basit yöntemi kimse bilmiyor! Baş parmağınız ile işaret parmağı arasına buz koyarsanız bakın ne oluyor? Resmen mucize

Diş ağrısı gündelik hayatta yaşanabilen en büyük sorunlardan biridir. Diş etlerinin çekilmesi, diş çürükleri ve sağlıksız beslenme bu ağrıları tetikler ve insanı çileden çıkartır. Bu ağrılardan kurtulmak için birden fazla ağrı kesici içeriz ama kolay kolay etkisini görmeyiz. Sizler için araştırdığımız bu yöntem ile diş ağrılarından anında kurtulacaksınız. Bu yöntemi kimse bilmiyor, doğru teknik ile diş ağrılarından anında kurtulacaksınız!

Diş çürümesi, diş eti çekilmesi ve belli başlı ağızda oluşan sorunlardan dolayı vücutta ağrılar oluşur. Bu diş ağrıları kolay kolay geçmez ve ne kadar ilaç içersek de içelim sızlaması durmaz. Bu tarz durumlarda mutlaka bu yöntemi deneyin. Bu yöntemi kimse bilmiyor, mucizeye tanık olun. Doğru noktalara doğru şekilde masaj uygulayarak diş ağrısını yenebilir, ağrının şiddetini azaltabiliriz. Peki diş ağrısı için nereye masaj yapılır? Doğru baskı noktaları nelerdir, eldeki akupunktur masaj noktaları nereler? İşte diş ağrısını geçiren o mükemmel yöntem...

DİŞ AĞRILARINI ANINDA DURDURUYOR

Diş ağrıları kimi zaman o kadar şiddetlenir ki çekilmez bir hale ulaşır. Her ne kadar ilaç kullansak da bu ağrılar kolay kolay geçmez. Ancak doğal yöntemlerle diş ağrılarından kolayca kurtulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken doğru masaj yerini bulmak ve bunu uygulamak. Kimse bu yöntemi bilmiyor, deneyenler ağrılarının geçtiğini görünce şok oluyor.

kmfgffg-1.jpg

BU YÖNTEMİ KİMSE BİLMİYOR

Sizde gündelik hayatınızdan diş ağrılarına maruz kalıyorsanız hemen bu yöntemi deneyin. Kimse bunu bilmiyor, ilk sizlerle paylaşıyoruz. Baş parmağınız ile işaret parmağı arasına buz koyun ve ağrılarınızdan kurtulun. Diş ağrısını yüzde 50 azaltıyor.

DİŞ AĞRISI İÇİN NEREYE MASAJ YAPILIR?

Günümüzde alternatif tıp alanında kullanılan bilim dallarından bir tanesi de akupunkturdur. Doğru akupunktur noktalarına masaj yaparak vücudun çeşitli yerlerinde meydana gelen ağrıların ortadan kaldırılması mümkündür. Peki diş ağrısını kesmek için hangi noktalara, nasıl masaj yapılmalıdır?

mfddfdf.jpg

Diş ağrısı, kimi zaman oldukça rahatsız edici boyuta ulaşarak yaşam kalitesini düşürebilir. Şiddetli bir hal alması halinde dayanılması güç bir acı olarak tanımlanır. Çürük, 20'lik dişin mevcut dişlere baskı yapması gibi sebeplere bağlı olarak meydana gelen diş ağrısını masaj yaparak ortadan kaldırmak için aşağıdaki adımların uygulanması önerilir:

  1. Baş ve işaret parmaklarınızı sıkı bir şekilde yan yana getirin.
  2. Kasların en yüksek olduğu noktaya, sağ elinizin baş parmağı ile sol elinizdeki noktaya acı verecek kadar kuvvetli bir biçimde serçe parmağınıza doğru baskı uygulayın.
  3. Uygulanan bu baskının en az 2 dakika sürmesi gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN