Bu Burçlar Mayıs Ayında Gelin Olup Gidiyor! İşte Aşkta Şeytanın Bacağını Kıran Burçlar

Bu Burçlar Mayıs Ayında Gelin Olup Gidiyor! İşte Aşkta Şeytanın Bacağını Kıran Burçlar

Gökyüzü hareketlerini ve astroloji dünyasına meraklı kişiler genelde burç değerlendirmeleriyle hayatların yön veriler. Burçların karakterlerimiz üzerinde büyük bir etkisi var. İlişkilerde, sosyal çevrede genelde en çok burç uyumu sorgulanır. Nisan ayı geride kalmışken Mayıs ayı için burç yorumları merak edilmeye başladı. Peki Mayıs ayında hangi 3 burç şeytanın bacağını kırıp evlilik yolunda ilk adımı atacak. İşte o 3 burç.

Özgürlüğüne düştük olan ve evliliği düşünmeyen burçlar Mayıs ayında bu düşüncelerinden vazgeçiyorlar. Önlerine çıkan kısmetlerine burun ucuyla bakan bu burçlar artık yeni bir hayatın kapısını aralamaya başlayacaklar. "Bekarlık sultanlıktır" tezini de çöpe atmış olacaklar. İşte Mayıs 2022'de evlilik hayatına giriş yapacak burçlar.

evlilik.jpg

TERAZİ BURCU: ÇAPKINLIKLAR SON BULUYOR

İlgi manyağı olan terazi burçları artık Mayıs ayında durgunluğa girecekler. Bekarlığa düşkün olan teraziler bir yuva kurmak için girişimlere başlayacaklar. Evliliğe soğuk bakan bu burçlarımız karşılarına çıkacak olan o kişiye adeta aşk olup kendilerini nikah masasında bulacaklar. Mayıs ayının ortalarında yeni bir ilişkiye başlayacak olan Teraziler bu ilişkileri sakız gibi uzatmak yerine nişan, söz evlilikle taçlandıracaklar. Denge konusunda en iyi burçlardan olan terazilerin Mayıs ayında heybeleri bolca aşkla dolacak. Mayıs ayı teraziler için aşk ayı olacak.

OĞLAK BURCU: FOSİL İLİŞKİLERİ CANLANACAK NİKAH MASASINDA SON BULACAK

Oğlaklar ise uzun süredir devam eden ilişkilerini mutlu sonla bitirecekler. Bir barışık bir küs geçen bu ilişki artık ciddiyetini alacak ve ani bir kararla evliliğe gidecek. Burçlar arasında en ılımlı olan oğlaklar, evlilik içinde en ideal burçlar arasında. Kadınları çok çekici ve zekiyken erkekleri ise çok azimli ve tutarlıdır. İnatçı yapıları koçlar kadar olmasa da insanı bazen bezdire bilen oğlaklar, pratik zekalarıyla da evliliğin üstesinden gelecekler. Özellikle bekar olan oğlaklar bayramda yeni insanlarla tanışacak bu arkadaşlıklar ise aşka dönüşecek. Hem aşk hem iş konusunda da oğlaklar mayıs ayında zirveyi görecekler. Çok çalışmalarının emeğini Mayıs ayının sonunda alacak olan oğlaklardan iş arayanlar ise istedikleri ve çok kazandıran bir işin kapısını aralayacak. Yeni iş heyecanı buldukları ortamda aşkı da getirecek. Yani oğlaklar bir taşla iki kuş vuracak.

YAY BURCU: TATİLDE HAYATININ AŞKINI BULACAK

Mayıs ayında evliliğe evet diyecek bir diğer burç ise Yaylar olacak. Burçlar arasında en özgürlüğüne düşkün olan yaylar Mayıs ayında seyahat ettikleri sırada birileriyle tanışacaklar. Bayram planı için şehir dışına çıkacak olan yayları çok güzel bir tatil bekliyor. İlgi çekici konuşmalarıyla tatilde tanışacakları kişiyle ciddi bir beraberliğe başlayacak olan yaylar bu ilişkinin sonunda sürpriz bir karar alacak ve nişan söz gibi olaylara adım atacaklar. Gezmeyi ve özgürlüğü seven yaylarımız artık daha durgun bir hayata da giriş yapacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN