Bu Burçlara Aşık Olursanız Hemen Evlenin! Evlenilecek Burçlar Belli Oldu

Bu Burçlara Aşık Olursanız Hemen Evlenin! Evlenilecek Burçlar Belli Oldu

Evlilik söz konusu olduğunda akan suların bile durduğu, insanın oturup düşündüğü ciddiyet isteyen önemli bir kurum. Öte yandan evlilik heybenize bir tutam anlayış, bir tutam şefkat, bir tutam özen, ve bolca sevgiyi eklediğinizde sizden mutlusu olmaz. Evliliklerde burçları da göz önünde bulundurmak gerekir. Peki burçlar evlilik konusunda ne diyor? Gelin birlikte inceleyelim...

Evlenmek isteyen herkesin tek dileği evliliğinde mutlu olabilmek. Nikah masasına kadar olan herşey toz pembe görünür insanın gözüne. Peki masada atılan imzadan sonra? Evet asıl hayat ''sonra'' kısmından itibaren başlıyor.

Evleneceğiniz kişiyi tanımak için büyük bir çaba sarf edersiniz. Bu tanıma evlilik hayatı boyunca da devam eder. Günümüzde gençler evliliği bulutların ve dağların arkasında gizlenmiş uzak bir ülke olarak görmekte. Oysa karar verip, emin adımlarla tamamen saf duygularınızla ilerlediğinizde mutluluğu yakalamanız hiç te zor değil.

İşte tam bu esnada eşinizi tanıyabilmeniz için bu konuda astroloji devreye giriyor. İnsanlar genelde burçlarının özellikleri taşırlar. Bizde evlilik için yaratılmış olan burçları sizler için araştırdık. Evlenmeden son çıkışta haberimize göz atmanızda fayda var...

ask.jpgask.jpgask-001.jpg

EVLİLİK İÇİN YARATILMIŞ BURÇLAR

- YENGEÇ

Tamamen hayata evlilik için gelmiş. Ailesine, çocuklarına hayatını adar. Kol kanat germekte üstlerine yoktur. Koruyucu olduğu kadar fedakarlığı ile de ön plana çıkan yengeç burcu ailesi ve çocukları için büyük fedakarlık gösterirler. Evliliğine olan sadakatinden şüphe duymayacağınız yengeçlerle bir ömür geçirebilirsiniz.

- BALIK

Başlıca özelliği romantiklik, bilgelik ve yardımseverlik ile ön plana çıkan balık burcu dürüstlüğü ile size mutlu bir evliliği sunuyor. Adeta evliliğinin iyi olabilmesi için elinden gelen her fedakarlığı yapar. İnsanlara kolay güvenemeyen balık burçları, sanatçı ruhları ve şefkatli yapısıyla ideal eşlerden biri. Balık burcunun tek derdinin koşulsuz sevgiyi bulmak olduğunu da belirtelim.

- AKREP

Sezgilerinin kuvvetli olduğu bilinen akrep burçlarına asla yalan söyleyemezsiniz. Gözleri ve bakışlarıyla iletişim kurabilen kişilerdir. Evlilik hayatını korumak için ellerinden geleni yaparlar. Su grubuyla yapacağı evliliklerde mutlu olurlar.

- TERAZİ

Simgeleri adaletli olmayı temsil eden terazi burçları her ne kadar karar vermede zorluk yaşasalar da birini incitmeye çok korkarlar. Evliliğe sıcak bakan kişilerdir. Aşka, ilişkiye ve evliliğe oldukça önem veren teraziler maalesef ilk görüşte karşısındaki kişinin dış görünümüne çok önem verirler. Evlilik hayatında iyi bir partner olmayı garanti etmektedirler.

- KOVA

Yardımsever, açık fikirli, yeniliklere açık ve insancıl olan kova burçları; adil olmayı, herkese karşı eşit davranılması gerektiği savunur. Bu yüzden evlilikte en iyi adaleti temsil eden terazi burcu ile anlaşabilir. Boş durmaktan oldukça sıkılan kova burçları; ellerinin değdiği herşeyi güzelleştirirler. Bunu da evliliklerine yansıtırlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN