Bu burçlara güven olmuyor! Önce eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın sonra onlara güvenin

Bu burçlara güven olmuyor! Önce eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın sonra onlara güvenin

Güven olmadan gelecek planları ve zaman içinde şekillenecek proje planları yapılamaz. Diğer taraftan güven tehlikelidir, çünkü itimat ettiğimiz insanın beklentilerimizi karşılayamaması ya da daha kötüsü, emanetimize hıyanet etmesi riskini beraberinde getirir. İşte burçlara her zaman güvenemezsiniz.

Ne kadar uğraşırsak uğraşalım, bazen kendimizi tutamayacağımız sözler verirken buluruz. Ve başkalarını hayal kırıklığına uğratmak hayatta talihsiz bir gerçek olsa da, bazı insanlar gerçekten diğerlerinden daha az güvenilirdir. Bu elbette onu daha az sinir bozucu yapmaz, ancak kötü davranışlarının arkasında şaşırtıcı bir neden olabilir. Hayatınızdaki bazı insanların neden diğerlerinden daha kararsız olabileceğini merak ediyorsanız, astroloji yardımcı olabilir. Biraz uçarıdan tamamen sorumsuz olana kadar en az güvenilir altı zodyak işaretini keşfetmek için okumaya devam edin.

basliksiz-7.jpg

TERAZİ

Terazi dengenin işaretidir, ancak kendilerini sık sık çiğneyebileceklerinden daha fazlasını ısırırken bulurlar, bu da onları güvenilmez hale getirebilir. Örneğin, bir Terazi'den bir şey yapmasını isterseniz, unutma ihtimalleri yüksektir. Kendilerini çok ince yaymaya meyillidirler ve söz verdikleri şeyleri sürekli olarak hatırlatmaları gerekir. İster gerçekten bir şeyin akıllarından çıkmasına izin vermiş olsunlar, isterse çok çalışmaya istekli değiller olsun, sözlerini tutacaklarına güvenmeyin. Bir şey için Terazi'ye güveniyorsanız, bir yedek plana sahip olmak her zaman en iyisidir.

BAŞAK

Başaklar genellikle sınır koymakta zorlanırlar ve kendilerini kolayca aşırı genişletebilirler. Bu, aynı anda çok fazla hokkabazlık yapmalarına ve işleri halletmek için mücadele etmelerine neden olabilir. Başaklar ezildiklerini kabul etmek yerine sessizce kızarır ve çirkin tarafları başını kaldırabilir. İş yerinde, son teslim tarihlerini karşılamakta zorlanacaklar; kişisel yaşamlarında çok fazla plan yapacaklar ve en başta yaptıklarını unutacaklar.

basliksiz-8.jpg

Aslan kararsızdır ve kendilerinden başka birine odaklanmak için mücadele ederler. Şehirde bir partiye veya bir geceye gelmek için her zaman bu yangın işaretine güvenebilirsiniz, ancak onlardan bir Cumartesi sabahı taşınmanıza yardımcı olmak gibi bir iyilik isteyin ve aniden hiçbir yerde bulunamazlar. Basit gerçek şu ki, bir aslanı istemediği hiçbir şeyi yapmaya zorlayamazsınız sadece içinde onlar için bir şey varsa size yardım edeceklerdir.

YAY

Yay, sorumsuz, bencil ve uçarı olmaya eğilimlidir. Bu maceracı burç, zor bir durumla karşılaşıldığında ilk kaçan burçtur. Öz disiplinden yoksundurlar ve sırf can sıkıntısı nedeniyle işlerin ortasında bırakma eğilimindedirler. Dalgın olduğu bilinen Yay burcunun kendi günlük yapılacaklar listesini hatırlaması yeterince zordur. Sık sık anlaşmalarını unuturlar ve başkaları için sinir bozucu ve rahatsız edici olabilen geç kalmaları ve randevularını kaçırmalarıyla ünlüdürler.

sacma-kiskancliklari-varsa.png

BALIK

Balık, zodyakın hayalperestleri olarak bilinir ve bu biraz unutkanlıkla gelir. Ayrıntıları tam olarak özümsemeksizin çoğu zaman planları veya taahhütleri kabul edeceklerdir. Balıkların umurunda değil: Kendi gerçekliklerinde faaliyet gösteriyorlar, bu da bizim gerçekliğimizde daha az güvenilir oldukları anlamına geliyor. Onlara birkaç hatırlatma göndermeye istekli değilseniz, onlardan ihtiyacınız olan her şeyin akıllarından kayması için iyi bir şans var.

İKİZLER

İkizler genel olarak en az güvenilir burçtur. Eğlenceyi seven ruhlarıyla tanınmalarına rağmen, kesinlikle en güvenilir insanlar değiller. İkizler iki yüzlü kişiliğiyle ün saldığından, size bir şey söylerler, sonra başka bir şey yaparlar ve nerede durduğunuz konusunda kafanız karışır. Çok kolay sıkılmalarını ve daha iyi planlar ortaya çıkarsa kefaletle çıkmalarını bekleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN