Bu Değişim Akılınızı Alacak! Yurt Dışına Yerleşen Türk genç Hollywood Yıldızına Dönüştü

Bu Değişim Akılınızı Alacak! Yurt Dışına Yerleşen Türk genç Hollywood Yıldızına Dönüştü

Yaşanan ekonomik sorunlar ve eğitimde görülen olumsuz şeyler Türk gençlerini yurt dışına itmiş durumda. Alım gücünün düşmesi, verilen düşük ücretler, yaşanan sınav skandalları artık gençleri isyan ettirdi. Milyonlarca genç kendinin yurt dışına atmak için çabalıyor ve araştırmalar yapıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ise gençleri iyice ümitsizleştirdi. Türkiye'deki haliyle yurt dışına çıktıktan sonraki halini paylaşan bir kullanıcı yok artık dedirtti.

Milyonlarca öğrenci yurt dışında yaşamanın hayalini kuruyor. Özellikle ekonomi alanında yaşanan sorunlar öğrencileri bıktırmış durumda. Alım gücünün düşmesi, düşük ücretli maaşlar, güvenlik sorunları ve artan baskılar gençleri ümitsizliğe sürükledi. Gençlerde gözünü yurt dışına dikti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ferdi Güçyetmez ağızları açık bıraktı. Türkiye'deki haliyle yurt dışındaki şuan ki halini paylaşan Güçyetmez, değişimi ile viral oldu. Herkes bir kez daha ümitsizliğe kapıldı. İşte o kare...

GENÇLER YURT DIŞI HAYALİYLE YANIP TUTUŞUYOR

Ekonomide yaşanan sorunlar herkesin cebine etki etmiş durumda. Özellikle gençlerimiz artık yurt dışına çıkma hayalleri ile yanıp tutuşur oldu. Alım gücünün düşmesi, düşük maaşlı ücretler, artan baskılar ve eğitimde yaşanan sıkandanlar artık gençleri isyan ettirdi.

DÜNYANIN EN STRESLİ ÜLKESİYİZ

Dünya genelinde yapılan araştırmalarda bile Türkiye'nin en sinirli toplumlardan olduğu belirtiliyor. Hatta en mutsuz ve en gudubet toplum diye anılmaya başladık.

BU DEĞİŞİM AKLINIZI ALACAK

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ferdi Güçyetmez adlı kişi paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. 11 yıl öncesinden kalma Türkiye'den kalma fotoğrafını paylaşan ve yanına da İsviçre'de 31 yaşında çektirdiği fotoğrafı koyan Güçyetmez değişimiyle yok artık dedirtti.

a1-98.jpg

PEŞ PEŞE DESTEK MESAJLARI GELDİ

Güçyetmez'in paylaşımın ardından diğer kullanıcılarda before-after pozlarını atmaya başladı. Değişimleriyle şok etkisi yaratan kullanıcılar yurt dışının aslında insanı ne kadar rahatlattığını dile getirdi.

Bir diğer kısım ise bunların saçmalık olduğunu ve böyle bir şeyin olmadığını vurguladı. Sadece insanın kişiliğiyle alakalı olduğunu belirten kullanıcılar yurt dışı özentiliğinden dolayı diğer kullanıcı suçladı.

İşte o paylaşımlar;

a5-21.jpg

a2-73.jpg

s1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN