Bu Egzersizleri Her Gün Üç Dakika Yaparak Sıkı Kalçalara Ve Karın Kaslarına Sahip Olabilirsiniz

Bu Egzersizleri Her Gün Üç Dakika Yaparak Sıkı Kalçalara Ve Karın Kaslarına Sahip Olabilirsiniz

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte kışın alınan kilolar da özellikle bayanların başına dert oldu. Artık daha sıkı kalçalara sahip olabilmek için spor salonlarına vakit ayırmanıza gerek yok. Haberimizde paylaştığımız egzersizlerle sıkı kalçalara sahip olabilirsiniz...

Uzun sürek ve ciddi anlamda soğuk bir kış mevsimini geride bırakmanın sevincini yaşarken bir yandan da kışın alınan kilolar özellikle bayanların başına dert oldu. Kış mevsiminde uzun ve kapalı kıyafetlerde fark edilemeyen kilolar, havanın ısınması ile birlikte incelen kıyafetlerde kendini belli etti.

BU EGZERSİZLERİ HER GÜN ÜÇ DAKİKA YAPARAK SIKI KALÇALARA VE KARIN KASLARINA SAHİP OLABİLİRSİNİZ

Spor salonuna gitmek ev ve iş hayatını göz önünde bulundurulduğunda fazlaca vaktimizi alıyor. Ayrıca günümüzde çok sayıda kadın ve erkek daha sıkı karın ve kalça kaslarına sahip olmak için spor salonlarına ve bazı farmakolojik bileşenlere binlerce lira para aktarıyor. Her gün spor salonuna gitmek zorunda kalmadan sıkı kalçalara sahip olmayı hepimiz çok isteriz. Bazı kadınlar Kim Kardashian gibi bir kalçaya sahip olmayı çok isterken diğer kadınlar da Doutzen Kroes'un kalçalarını hayal eder. Ama her iki şekilde de bunun için çalışmak zorunda kalacaksınız. Ancak spor salonunda çok fazla ağırlık çalışması yapmanıza gerek yok çünkü günde üç dakikayı bu egzersizlere ayırmak size çok şey kazandıracaktır.

5df9d3f266a97c1a499323c0.webp

ARTIK ÇÖMELMEK YOK

Birkaç yıl önce, spor fanatikleri, kalçanızı daha iyi şekillendirmek istiyorsanız çömelmeniz gerektiğini iddia ettiler. Hiç squat yapmadıysanız ve art arda 20 yaparsanız, gerçekten de biraz yanma hissedeceksiniz. Özellikle halter squat hareketine girişen ve 3 set 15 yapanlar, ertesi gün kalçalarında kas ağrısı hissedeceklerdir. Ama neyse ki çömelme, kalçalarınızı çalıştırmak istiyorsanız hiç gerekli değil.

basliksiz-6-001.jpg

EVDE RAHAT RAHAT BU EGZERSİZLERİ YAPABİLİRSİNİZ

Genellikle herkes tarafından takip edilen YouTuber Traci Steele bir videoda altı egzersiz paylaşıyor ve hepsi sadece 30 saniye sürüyor. Üstelik bu egzersizler için spor salonuna gidip zaman harcamanıza gerek yok, bu egzersizleri evde de yapabilirsiniz. Bir spor matı egzersizleri daha rahat hale getirse de herhangi bir ekipmana da ihtiyacınız yoktur. Birkaç üç dakikalık egzersizin o kadar fazla etkisi olmadığını düşünüyor olsanız da yanılıyorsunuz. Bu üç dakikadan sonra kalçalarınız yanıyormuş gibi hissedersiniz.

SIKI KALÇALAR İÇİN EGZERSİZLER

Aşağıdaki videoda Traci'nin egzersizlerini tam olarak takip edebilirsiniz. Daha kolay olamazdı. Bu egzersizleri her gün yapın ve sonuçları yakında görebilirsiniz. Ek olarak, kas kütlenizi oluşturmak için yeterli protein aldığınızdan emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN