Bu gün özellikle o burç sağlığına odaklanmalı! Yoksa geç kalabilir... İşte Cuma gününün en şanssız burcu...

Bu gün özellikle o burç sağlığına odaklanmalı! Yoksa geç kalabilir... İşte Cuma gününün en şanssız burcu...

22 Eylül 2022 Burç Yorumları: Akrep, Yay, Yengeç, Koç ve diğer burçlar için astrolojik tahmini kontrol edin ve sizin için yıldızların hangi süprizleri hazırladığını öğrenin. Bugün özellikle boğaların hayatlarının dikkatini çevirebileceği yönü fiziksel sağlığı olacak.

23 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Önemli bir şey yetiştirmeye çalıştığınız ve hiçbir şeyin ters gitmesini istemediğiniz için, özel hayatınız bu cuma ikinci sırada olacak.

Bunun dışında sizden yaratıcı bir çözüm beklenecek ama sonunda bir yazar tıkanması yaşayacaksınız gibi görünüyor. Belki de hayatınızın bazı pratik yönleriyle ilgili ilham arayabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, gününüzü aydınlatarak hayatınızın zorlu bir yönü konusunda size potansiyel olarak yardım edebilecek birine dair zihninizi açacak.

Bu kişi, çok saygı duyduğunuz, ancak potansiyel yardım olarak görmeyi gerçekten düşünmediğiniz biri olabilir. Öğleden sonra, bir çeşit sınavın üstesinden gelmeniz gerekebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Ne olursa olsun bugün hiçbir şeyden taviz vermeye istekli değilsiniz, özellikle de sizinle müzakere eden kişinin bunu hak etmediğini düşünüyorsanız.

Bazıları, özellikle mevcut durum partnerlerini de etkiliyorsa, biraz zorlanacak.

burc.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu cuma günü girişimcilik faaliyetlerinden yararlanacaksınız, ancak kendi başınıza olmanız gerekecek. Kararların tarafınızdan alınması gerekecek ve önemli adımlar sadece sizin tarafınızdan atılmalı.

Bu kulağa oldukça zor gelebilir, ancak başarı şansınızı en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız, yapmanız gereken bunlar.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Enerjinizi nereye odakladığınız konusunda çok dikkatli olmanız gerekecek çünkü bugün gerçeği kaybetme riskiniz oldukça yüksek.

Etrafınızdakilerden ne beklediğinizden emin değilsiniz. Zihninizde belirli senaryolar yaratacaksınız, gerçeğe hiç de yakın olmayan senaryolar.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün birçok yeteneğiniz ön planda olacak ama aynı zamanda ne yaptığınıza ve yaptığınız seçimlere de dikkat etmek isteyebilirsiniz.

Bunun dışında, yakın zamanda hakkında söz vermiş olabileceğiniz bir şey yüzünden evde bazı karışıklıklar olabilir.

burclar.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Partnerinizin verdiği bir karardan pek memnun görünmüyorsunuz ama aynı zamanda konuya nasıl yaklaşacağınızı da bilmiyorsunuz.

Bu, günün çoğunu ne yapmanız gerektiğini merak ederek geçireceğiniz, tamamen dürüst olmak ile konuyla uzaktan ilgilenmeye çalışmak arasında gidip geleceğiniz anlamına gelir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün işte kötü olmaktan çok eğleneceksiniz çünkü başkalarının hata yapmasını bekliyor gibisiniz.

Bazılarının acelesi olabilir, bazılarının umurunda olmayabilir ama günün sonunda herkesin çok profesyonel davranmasını bekliyorsunuz. Ayrıca, onların aksine ne kadar harika olduğunuzu göstermeye hevesli olabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Çok fazla çalışmak insanı sıkar ve son zamanlarda deneyimlediğiniz şey bu.

İş yerinde bir proje için çok çaba sarf etmiş ve bunu gerçekleştirmek için hayatınızı bir nevi beklemeye almış olabilirsiniz.

burclar-yorum.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Başka birinin deneyiminde şaşırtıcı bir motivasyon çeşidi bulacaksınız ve bunu kendi hayatınıza uyarlamak isteyeceksiniz.

Partneriniz size karşı çok destekleyici olabilir ve hiçbir şey bilmediğini düşündüğünüz bazı konularda size yardımcı olabilir. Öğleden sonra biraz dışarı çıkıp dinlenmek isteyebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu cuma düşündüğünüz tek şey eğlenmenin yolları ve bu nedenle günü oldukça dikkatiniz dağılmış olarak geçireceğiniz anlaşılıyor.

Öte yandan, aslında çok anlayışlısınız ve birinin sorununa karışma konusunda kendinizi durdurmaya çalışmayacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bazı Balıklar, ailelerinden birinin yaşam tarzıyla çok meşgul görünüyorlar ve belki de bir süredir bunun üzerinde düşünüyorlardı. Şimdi konuşmalarının zamanı gelmiş olabilir.

Herkes için en iyisini yapmaya çalışıyor olabilirsiniz ama sizden yardım istenmediği halde bir adım atarsanız hoş karşılanmayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN