Bu Harika Makyaj İpuçları Ve Tüyoları İle Hem Paranız Cebinize Kalacak Hem De Makyajın Hakkını Vereceksiniz

Bu Harika Makyaj İpuçları Ve Tüyoları İle Hem Paranız Cebinize Kalacak Hem De Makyajın Hakkını Vereceksiniz

Hepimiz güzellik tüyolarını severiz, özellikle de yoğun hayatları olan, aynanın karşısında oturup görünümlerini mükemmelleştirmek için çok parası veya zamanı olmayanlar. Haberimizdeki harika makyaj ipucu ve tüyo listemiz ile makyaj ürünlerinizden ve rutinlerinizden en iyi şekilde yararlanmanın yollarını öğreneceksiniz...

Kadınların vazgeçilmez tutkusu ve olmazsa olmazı elbette makyaj yapmak ve makyaj malzemeleri. Piyasada seçim yapabileceğiniz sayısız güzellik ürünü var, bu yüzden aşırı pahalı güzellik aletlerinin yerine kullanabileceğiniz ev eşyaları olması sizi şaşırtabilir. Basitlik ve pratiklikten pratik tutun, para zaman ve ürün israfını önleyebilirsiniz. Peki makyaj yapmanın ipuçları nelerdir? Makyaj malzemelerinin kullanımındaki tüyoları biliyor musunuz? Tüm sorularınızın cevabı için sizi haberimize alalım;

GÖZLERİNİ DAHA BÜYÜK GÖSTER

audrey-1024x576.jpg

Audrey Hepburn'ün iri, geniş gözlerle görüntüsünü elde etmek istiyorsanız, bu farklı maskara uygulamasını deneyin. Maskarayı yukarı doğru süpürme hareketi yapmak yerine daha dolgun görünen kirpikler ve daha geniş gözler için maskarayı buruna doğru süpürün.

PARFÜMÜ DOĞRU UYGULAYIN

parfum-big.jpg

Parfümünüzün gün veya akşam boyunca daha uzun süre kokmasını sağlamak için nabız noktalarınıza püskürtün. Her yerine püskürtmek israftır çünkü doğru şekilde uygulanmadığında koku daha hızlı dağılır.

SIVI MAKYAJ MALZEMELERİNİZİN HER DAMLASINI KULLANIN

liquid.jpg

Hepimiz, çöp kutusuna atmadan önce makyaj malzemesinin tüpündeki son sıvı makyaj parçasını sıkmaya çalışırken deneyimledik. Çöpe gitmeden önce, önce açıklığı kesin ve tüm kalıntıları plastik bölmelere almak için bir kaşık kullanın.

GÖZ FARI RENGİNİ GELİŞTİR

slide.jpg

Bu basit numara ile herhangi bir göz farı rengini yoğunlaştırmak mümkündür. Beyaz bir göz kalemi alın ve göz kapağını renklendirin. Ardından kullanmak istediğiniz far rengini beyaz eyelinerın üzerine uygulayın. Altındaki beyaz, göz farı rengini yoğunlaştırır.

RUJUNUZU DAHA UZUN SÜRE KALICI HALE GETİRİN

skq28-1647433446-8652.webp

Bu, saatlerce uzun süre kalıcı renk sağlamak için en iyi ruj rutinlerinden biridir. Ruju her zamanki gibi uygulayın ve fazlalığı emmek için dudaklarınızın arasına yarım mendil bastırın. Mendilin diğer yarısını kullanın ve dudaklarınıza koyun ve rengi kapatmak için dokunun üzerine yarı saydam bir toz uygulayın.

EV YAPIMI DUDAK PARLATICISI

eyess.png

Herhangi bir makyaj malzemesi kırılırsa, genellikle bir çöp kutusunun yolunu tutar. Bununla birlikte, kırılmış göz farlarını atmak için çok acele etmeyin çünkü hala çok faydalı olabilirler. Ev yapımı bir dudak parlatıcısı tarifi için göz farını toz haline getirin ve vazelin ile karıştırın.

DİŞLERİNİZDE RUJDAN KAÇININ

lipstickteeth.jpg

Bir partiye kocaman bir gülümsemeyle gelip te, sadece bunca zaman dişlerinizde ruj olduğunu keşfettiniz mi? Bu utanç verici anlardan kaçınmak için bu ipucunu unutmayın. Rujunuzu sürdükten sonra parmağınızı ağzınıza alın ve parmağınızın etrafını kapatın. Fazla ruj dişlerinize değil parmağınıza silinir.

KURUMUŞ MASKARAYI YENİDEN KULLANIN

mascara-1024x768.jpg

Maskaranız kuruduğunda, maskaraya birkaç damla salin solüsyonu ekleyin ve iyice çalkalayın. Tuzlu çözelti, maskaraya nem ekleyen ve onu tekrar kullanılabilir hale getiren nötr bir yağlayıcıdır. Böylece kurumuş maskaranızı çöpe atmaktan kurtulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN