Bu ilaçlar ölüm saçıyor! Canan Karatay'dan kritik uyarı: Beyini etkiliyor, bağımlılık yapıyor!

Bu ilaçlar ölüm saçıyor! Canan Karatay'dan kritik uyarı: Beyini etkiliyor, bağımlılık yapıyor!

Yaptığı uyarılar ve tavsiyeler için birçok meslektaşıyla ters düşen Prof. Dr. Canan Karatay, antidepresan ilaçları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkemizde antidepresan ilaç kullanımı son yıllarda artış gösterirken Karatay, önemli tavsiyelerde bulundu. İşte, antidepresan ilaç kullananların dikkatine.

Canan Karatay geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayın programında akşam saatlerinde yenmemesi gerekenlere dair açıklamalarda bulundu. vücut hücrelerinde doğal ve sağlıklı besin arz edildiğinde açıklamadığını belirtti. Bu nedenle kişilerin acıkınca yemek yemesi gerektiğine vurgu yaptı. Bununla beraber o ilaçları kullanan kişilere özel tavsiyelerde bulundu.

KULLANILAN İLAÇLARA DİKKAT EDİN

Antidepresan kullananlar için önemli uyarılarda bulunan Canan Karatay, yeni bir çalışmanın da antidepresan ilaçları üzerinde yapıldığını açıklarken boş verilen kontrol ilaçlarında binlerce hastada yapılmış bu ve hiçbir farkı olmadığı görüldüğünü açıkladı.

Canan karatay antidepresan

KARATAY'DAN ANTİDEPRESAN İLAÇLARIN ZARARLARI

Antidepresan ilaçlarının çok tehlikeli olduğuna vurgu yapılmasından sonra bağımlılık yaptığına dair ifadelerde kullanıldı. Karatay, antidepresanların cinayetlerde payı olduğunu belirtirken 5 yaşındaki çocuklara dahi verilmeye başlandığı dikkatleri çekti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN