Bu kış kimse soğukta kalmayacak! Kış destek ödemeleri hesaplara aktarılıyor! 1000 TL'lik ödemenizi almayı unutmayın

Bu kış kimse soğukta kalmayacak! Kış destek ödemeleri hesaplara aktarılıyor! 1000 TL'lik ödemenizi almayı unutmayın

Karlı hava etkisini gösterirken vatandaşların da ısınma ihtiyacı her geçen gün daha da artıyor. Yurdun hemen hemen her yerinde etkili olan kar yağışları hayatı da olumsuz etkiliyor. Belediyeler tarafından sağlanan doğalgaz destek ödemeleri hakkında araştırmalar devam ederken on açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesinden geldi. İşte doğalgaz destek ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

İhtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için yapılan doğalgaz destek ödemeleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Belediyeler tarafından sağlanan doğalgaz destek ödemeleri dikkat çekiyor. Yapılan ödemeler kapsamında 76.400.000 TL'lik bütçe ihtiyaç sahibi ailelerle buluştu. Kış destek ödemeleri hakkında araştırmalar devam ederken açıklamalar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. İşte doğalgaz destek ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

DOĞALGAZ DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILDI MI?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi geçim sıkıntısı yaşayan aileleri destek sağlamak amacıyla “Kara Kış Desteği” adı altında ödeme yapmaktadır. Şubat ayında sisteme kayıtlı olan sosyal destek kartlarına en düşük gelir seviyesinde yer alan 76.400 vatandaş için 1000 TL'lik ödeme gerçekleştirildi. Ocak ayı içerisinde yapılan 1000 TL'lik yardımlar kapsamında toplamda 76.400.000 TL hesaplara yatırıldı.

paralar-2.jpg
İstanbul Büyükşehir Belediyesi aileleri soğukta kalmaması için geçim zorluğu çeken kişilere yeni destek paketlerini de tek tek açıkladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde Sosyal Destek İstanbul Kart kullanıcısı olan kişiler en düşük gelir durumunda ödemelerden yararlanıyor. Sosyal destek yardımlarının yanı sıra Tek seferlik yapılan 1000 TL'lik Kara Kış Desteği’de ailelerin yardımına koşuyor. Proje kapsamında yapılan hazırlıklar tamamlanırken toplamda 76.400 haneye 76.400.000 TL tutarında destek ödemesi yapıldı. Ödemeler 2 Şubat 2023 tarihine kadar Sosyal Destek İstanbul Kart’larına aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN