Bu numara ile pencereleriniz daha önce hiç olmadığı kadar parlayacak! İşte pencereleri elmas gibi parlatan o yöntem

Bu numara ile pencereleriniz daha önce hiç olmadığı kadar parlayacak! İşte pencereleri elmas gibi parlatan o yöntem

Pencereleriniz için harika olan bu numarayı öğrenince bundan sonra hep yapmak isteyeceksiniz. İşte pencerelerinizi daha önce hiç olmadığı kadar parlatan o yöntem.

Pencereleri yıkamak; tam olarak hobilerimizden biri değil, ama arada bir olması gerekiyor. Pencereler tekrar temizlendiğinde tüm sıkı çalışmanızın ödüllendirildiğini görmek oldukça tatmin edici. Daha önce hiç olmadığı gibi parladıklarından emin olmak ister misiniz? Bu numara size çok yardımcı olacak.

1-010.jpg

PARLAYAN PENCERELER

Pencere temizliği, boş zamanlarınızda yapılacak en eğlenceli şey değildir. İşiniz bittiğinde camın her tarafında çizgiler görmek için yıkama ve temizlik için çok fazla zaman harcadığınızda, herkes hüsrana uğrar. Neyse ki, pencerelerinizin bir kez daha güzel ve parlak görünmesini sağlayacak kolay bir numara var. Tek yapmanız gereken suya biraz beyaz sirke eklemek!

SİRKE

Sirkenin gerçek bir mucize ürün olduğunu biliyor muydunuz? Her türlü farklı amaç için kullanabilirsiniz. Örneğin çamaşırlarınıza sirke eklemenin her türlü faydası vardır. Çamaşır makinenize sirke eklerseniz ter, idrar veya küf kokusu gibi kötü kokuların hiç şansı olmaz. Köpek veya kedi gibi evcil hayvan olarak tüylü bir arkadaşınız varsa ideal olan sirke kullanırsanız hayvan kılları kıyafetlerinize kolayca yapışmaz. Sirke ayrıca yumuşatıcı için harika bir alternatiftir; yumuşatıcı bir sürü kötü kimyasal içerirken tamamen doğaldır. Her şeyden önce sirke, pencerelerinizi daha önce hiç olmadığı kadar parlak hale getirmek için mükemmeldir!

2.jpeg

YAPMANIZ GEREKEN SADECE BU

Bir sprey şişesine bir miktar beyaz sirke ekleyin ve şişenin geri kalanını suyla doldurun. Ardından karışımı pencereye püskürtün ve mikrofiber bir bezi pencereyi temizlemek için kullanın. Kağıt havlu kullanmayın, çünkü bunu yapmak çizgiler elde etmenin kesin yoludur. Bir mikrofiber bez bunlardan kurtulmanın en iyi yolu!

Sirke sadece camlarınızı yıkarken kullanışlı değildir. Evdeki diğer birçok şey için inanılmaz derecede yararlı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN