Bu Optik İllüzyon Resmi Zekanızı Ölçüyor! İşte IQ'nuzu Kolayca Açığa Çıkaran Kişilik Testi!

Bu Optik İllüzyon Resmi Zekanızı Ölçüyor! İşte IQ'nuzu Kolayca Açığa Çıkaran Kişilik Testi!

Bazı insanlar ilk baktığında görmek istediğini görür ve sadece ona odaklanır. Fakat bazı kişiler ise herkesin aksine baktığı bir şeyin arkasında gizli olan ne varsa hepsini açığa çıkarır. Sizler için görme yeteneğinize göre IQ seviyesini ölçen kolay bir kişilik testi derledik. İşte zekasını ortaya çıkarmak isteyen kişiler için kişilik testi.

Herhangi bir şeye baktığımızda aslında hiç farkında olmadan gözlerimize bir filtre uyguluyoruz. Bu bazı zamanlar yansımalardan kaynaklı olsa da bazı zamanlar sadece görmek istediğimiz şeye odaklandığımız için olur.

Bu kişilik testi zekanızı ölçüyor. Yapmanı gereken tek şey fotoğrafın içerisinde saklanan gizli resmi fark etmek. Bazı kişiler bunu anında görebiliyorken, bazı kişiler ise gözlerini hafif kısmak zorunda kalabilir. Gizli olan resmi zikzaklı çizgiler arasında görebilirseniz ortalamanın üzerinde bir IQ'nuz olduğu kesin. İşte herkesin merak ettiği zeka ölçen kişilik testi.

Bazı kişiler bir resme baktığında gözünde daha fazla şey canlanır. Bazı kişiler ise bir tek bir şeye odaklanır. Bu optik illüzyon testi sayesinde ne kadar zeki olup olmadığınızı kolayca öğrenin. Peki, siz bu resme baktığınızda içerisinde gizli olan resmi görebilecek misiniz? Hazırsanız başlayalım.

FOTOĞRAFTA YER ALAN ZİKZAK ÇİZGİLERE İYİCE BAKIN VE ÇİZGİLERİN HARİCİNDE BAŞKA BİR ŞEY GÖRÜP GÖRMEDİĞİNİZİ TESPİT EDİN

haberici-003.jpg

GİZLİ OLAN RESMİ GÖRÜYORSANIZ

Eğer, zigzag çizgilerle kaplanmış fotoğrafın arkasında yer alan panda resmini fark ettiyseniz. Bu durum, gözlerimizin ve beynimizin üzerimizde oynadığı çok sayıda optik illüzyondan biridir. Bazı araştırmalara göre, çok yüksek IQ'ya sahip olan insanlar, ayrıntılara odaklanabiliyor ve daha az ilgili bilgileri, daha ez zeki insanlara göre kolay bir şekilde göz ardı edebiliyor.

GİZLİ OLAN RESMİ GÖREMİYORSANIZ

Detaycı değilsiniz. Fotoğrafın içerisinde gizli olan pandayı resmini göremediyseniz, bu durum sizin tüm olaylara bir bütün olarak baktığınızın göstergesi. Herhangi bir şeyi incelerken pek faz detaylara takılan bir kişi değilsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN