Bu Optik İllüzyonlarda Gördükleriniz Kişiliğiniz Hakkında Çok Şey Söylüyor

Bu Optik İllüzyonlarda Gördükleriniz Kişiliğiniz Hakkında Çok Şey Söylüyor

Beyniniz, elektrik sinyallerini ileri geri gönderen milyonlarca küçük bağlantıdan oluşur. Bu sonsuz karmaşık olaylar aynı zamanda karakterinize ve kişiliğinize de karar verir. Haberimizde optik illüzyonlara yer verdik.

Ontario'daki Queen's Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, insan beyninin her gün yaklaşık 6.200 düşünceyi işlediğini keşfetti. Bu, her 14 saniyede bir yeni bir düşünceniz olduğu anlamına gelir. Bu düşünceler, beyninizin bilgiyi işleme biçimine ve dolayısıyla dünyayı nasıl gördüğünüze özeldir. Bu optik illüzyonlara iyi bakın. Gördükleriniz daha doğrusu beyninizin onları nasıl yorumladığı kişiliğiniz hakkında düşündüğünüzden çok daha fazlasını söylüyor.

2-001.jpg

SÜTUNLAR MI YOKSA SİLUETLER Mİ?

Gözleriniz önce görüntünün daha açık kısımlarına odaklandıysa, üç sütunu görmüş olabilirsiniz. Daha karanlık kısımlara atladılarsa, muhtemelen iki figür görmüşsünüzdür. Hangisini önce gördüyseniz, hayata karşı tutumunuz hakkında çok şey söyleyebilir.

Gördüğünüz ilk şey sütunlarsa, güvenlik ve sakinlik için daha uygun olduğunuzu söylüyor. Başlamadan önce bir şeyler planlamayı seven birisiniz. Berrak hedeflere sahip olmayı ve ne olacağını bilmeden işlere girmemeyi tercih ediyorsunuz. Ya iki silüet aklınıza ilk gelen şey olsaydı? O zaman muhtemelen işleri dürtüsel olarak yapmaya daha meyilli birisin. Muhtemelen biraz uyumsuzsun. Merakınız sizi hareketsiz oturmaktan alıkoyuyor ve oldukça sabırsızsınız.

3.jpg

ERKEK Mİ KADIN MI?

Yukarıdaki resimde ne görüyorsunuz? Genç bir kadının kafasının arkasını görürseniz, meraklı bir insansınız. Hayattaki şeylerin olumlu tarafını görmeyi seviyorsunuz. Bencil değilsin, hayır kurumlarına vermeyi seviyorsun ve ihtiyacı olanlara yardım etmeyi seviyorsun. Aynı zamanda, dürtüsel hareket etmediğinizden emin olmak için kararlar alırken temkinlisiniz. Her ayrıntıya dikkat ediyorsun.

Bıyıklı yaşlı bir adam gördün mü? O zaman omuzlarında iyi bir kafa olan sadık, güvenilir bir insansın. Sadık ve dürüstsünüz, her zaman problem çözmeye ve çevrenizdekilere liderlik etmeye ve rehberlik etmeye hazırsınız. Mükemmeliyetçi birisin ve her zaman işleri yapmanın en iyi yolunu bulma ihtiyacın çok fazla strese yol açabilir.

4.jpg

PATLAMA MI, ELLER Mİ?

İsrailli Noma Bar'ın sanat eserinde ne görüyorsunuz? Merkezdeki renkli görüntüler size bir patlamayı düşündürdüyse, Harikalar Listesi güçlü organizasyon becerilerine sahip bir kişi olduğunuzu söylerdi. Ve sen iyi bir lidersin.

Belki de hemen karanlık alanda başparmak gördünüz. Bu, başkalarına karşı son derece nazik olduğunuz ve aşırı derecede empatik olduğunuz anlamına gelir. Etrafınızdakiler için elinizden geleni yapmaya hazırsınız ve her zaman adalet için savaşacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN