Bu resimde 3 gizli nesne var! Yalnızca üstün zekaya sahip insanlar 9 saniyede gizli nesneleri bulabilir!

Bu resimde 3 gizli nesne var! Yalnızca üstün zekaya sahip insanlar 9 saniyede gizli nesneleri bulabilir!

Zeka Testi: Bu zeka bulmacasında, resmin içine gizlenmiş bir yıldızı, bir kalemi ve bir bardağı bulmaya çalışın. Yalnızca yüksek IQ'lu kişiler tüm gizli nesneleri 9 saniye içinde görebilir!

Bu IQ testi, verilen problemi çözerken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür Zihin Bulmacalarında, problemi dikkatli bir şekilde analiz etmeniz ve analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekir. Zeka Oyunları, bulmacalara eğlenceli bir unsur ekleyerek basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap hemen önünüzde olmayacağından, çözüme ulaşmak için yaratıcı düşünmeniz gerekir. Bu yüzden, resmin içine gizlenmiş bir yıldızı, bir kalemi ve bir bardağı tanımlamanız gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1-008.jpg

RESMİN İÇİNE GİZLENMİŞ YILDIZ, KALEM VE BARDAĞI 9 SANİYE İÇİNDE BULUN

Aşağıdaki resimde, görüntünün içine gizlenmiş bir Yıldız, Kalem ve Bardak bulmanız gerekiyor. Bulmaca, izleyicilerden "Yıldızı, kalemi ve bardağı" bulmasını ister. Resimde, üç erkek çocuğun bir parkta kaydığını görebilirsiniz. Çocuklardan ikisi Kaykay kullanıyor ve bir diğer çocuk ise paten kullanıyor. Yani zorluk, bu optik illüzyon resminin içindeki üç gizli nesneyi, yani bir Yıldız, bir Kalem ve bir bardak bulmaktır.

Cevap oldukça basit ama zor olduğu için bu bulmacayı cevaplamadan önce resme çok dikkatli bakmanız gerekiyor. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

NESNELER NEREDE SAKLANIYOR?

Resimdeki üç çocuğa ve patenlerine dikkatlice bakarsanız, resimdeki üç gizli nesneyi tanıyabileceksiniz. Öyleyse bu görüntüdeki gizli nesneleri tanımlayalım. Kolaylık olması için, aşağıda verilen resimde üç gizli nesneyi vurguladık.

ZEKA SORUSU CEVABI

Yıldız , çocuğun mavi tişörtünde görülebilir.
Kalem ortadaki çocuğun ayakkabısına gizlenmiştir.
Bardak, paten kullanan çocuğun patenlerine gizlenmiştir.

2-010.jpg

Yukarıdaki zeka oyunu, zekanızı ve gözlem becerilerinizi test etmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür bulmacalar, öngörülen süre içinde çözüme ulaşmak için matematiksel becerilerden çok yanal düşünmeyi gerektirir. Ancak cevabı birkaç saniye içinde çözerseniz kendinizi başarılı hissedeceksiniz. Bu zeka oyunu, IQ Seviyenizi değerlendirmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmaya çalışmak, Zeka seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN