Bu resimde bir hata var! Sadece en yüksek IQ'ya sahip insanlar bu zeka bulmacasını çözebilir!

Bu resimde bir hata var! Sadece en yüksek IQ'ya sahip insanlar bu zeka bulmacasını çözebilir!

Sıradan bir sabah sahnesi, insanlar köpekleriyle dışarıdalar. Ve şimdi işiniz bu resimli zeka bulmacasında görüş netliğinizi ve doğallığınızı test etmek için hatayı bulmak. Zamanlayıcı başlıyor.

Bir Zeka Oyunu çözmeden bir hafta sonu eksik mi? O zaman bu Zeka Oyununu çöz. Zeka Oyunları, genellikle matematiksel bir denklemle değil, yaratıcılıkla çözülen bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar söz yeter, şimdi harekete geçin ve bu resimdeki hatayı görün. Zamanınız şimdi başlıyor.

1-010.jpg

BU KÖPEK YÜRÜYÜŞÜ RESMİNDE BULABİLİR MİSİN?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, köpeklerle sabah yürüyüşünün bu sahnesindeki hataları bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, benzer bir renk paleti ve sıkı ayar, görevi zahmetli hale getirir.

RESİMDEKİ HATAYI BULDUN MU?

Bir zeka oyunu, temelde mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bilmecesidir. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Zeka oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacaktır.

Kullanıcıların buradaki amacı köpek gezdirme resmindeki hatayı bulmaktır. Kolay değil mi? Ama en kötüsü, sadece 10 saniyenizin olması.

ZEKA OYUNU CEVABI

Görüntü eşit olmayan bir şekilde bölünmüştür. Ancak bunu kolaylaştırmak için görüntüyü hayali çizgilerle bölün. Şimdi en ufak bir ipucunu bile kaçırmamak için tüm satırlara ve sütunlara göz atın.

Tebrikler, hatayı başarıyla fark ettiyseniz. Ve hala cevabı bulamıyorsanız veya kafanız karışıyorsa, o zaman köpekli kadının gölgelerine odaklanın. Ah evet, hata burada, gölgeler yer değiştiriyor.

Yine de düşünüyor musun? O zaman köpeğin kemerini tutan kadının ellerine odaklanın.

2-002.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN