Bu resimde bir hata var! Sadece üstün zekalı insanlar 9 saniyede hatayı tespit edebilir! Yapabilir misin?

Bu resimde bir hata var! Sadece üstün zekalı insanlar 9 saniyede hatayı tespit edebilir! Yapabilir misin?

Bu eğlenceli bulmacada bir hata var! Sallanan kızlar resminde gizlenen hatayı bulmaya çalışın. 9 Saniyede hatanın nerede olduğunu bulabilir misiniz? Gözlem yeteneklerini test et.

Eğlenceli sınavlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, analitik yönünüzü kullanmanıza ve beyninizi farklı şekillerde çalıştırmanıza izin verir. Bu tür beyin testleri, basit bir bulmacayı eğlenceli bir görev ekleyerek daha ilginç hale getirir. Çözüme ulaşmak için alışılmışın dışında düşünmeniz ve sorunu biraz farklı analiz etmeniz gerekir. Bu yüzden, Sallanan Kızlar Resminin içindeki hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1-007.jpg

SALLANAN KIZLAR RESMİNDEKİ HATAYI 9 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Aşağıdaki görselde, bahçede oynayan ve ağaçtan sallanan iki kızın olduğu resmin içine gizlenmiş hatayı fark etmeniz gerekiyor. Bir kız salıncağı itiyor ve diğer kız salıncağın tadını çıkarıyor. Ancak resimdeki hatayı tespit edebildiniz mi? Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

RESİMDEKİ HATAYI TESPİT ETTİN Mİ?

Bu beyin bulmacasında, Resimdeki kızların ağaçtan sallanıp günlerinin tadını çıkardığı hatayı belirlemeniz gerekiyor. İlk başta, düşündüğünüzden daha ince bir ayrıntı olduğu için hatayı hemen fark edemeyebilirsiniz. Ancak birkaç dakika sonra resimdeki hatayı tanımlayabilirsiniz.

ZEKA SORUSU CEVABI

Bu zeka bulmacası resimdeki hata, salıncakta oturan kızın saçlarının ters yönde uçuşmasıdır. Salıncak yukarı kalkacağından saç öne değil arkaya sallanacaktır.

2-004.jpg

Bu zeka oyunu biraz zordu ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür akıl bilmeceleri, matematik becerileri gerektirmez, ancak basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN