Bu resimde bir TV kumandası saklanıyor! Kumandayı 11 saniyede bulan kişilerden IQ fışkırıyor!

Bu resimde bir TV kumandası saklanıyor! Kumandayı 11 saniyede bulan kişilerden IQ fışkırıyor!

Birçok kişinin çok sevdiği ara ve bul etkinliği, dikkat becerilerinizi ölçmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem yeteneklerinizin ne kadar iyi olduğunu öğrenmek ister misiniz? O zaman 11 saniye içinde bu resimdeki TV kumandasını bulmayı deneyin.

Bir arama ve bulma etkinliğinin birincil amacı gizli bir nesneyi bulmaktır. Bu nesne herhangi bir şey olabilir, örneğin bir kitap, bir yüz, bir hayvan, kelimenin tam anlamıyla herhangi bir şey. Kullanıcının, görevi başarıyla tamamlamak için verilen süre içinde görüntüdeki gizli öğeyi bulması gerekiyor.

Bu aktivite, gözlem becerilerinizi test etmek ve geliştirmek için iyi bir yoldur. Bu etkinliğin en iyi yanı, bireysel olarak veya gruplar halinde deneyebilmenizdir. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? O zaman başlayalım.

1-012.jpg

11 SANİYEDE TV KUMANDASINI BULMAYA ÇALIŞIN

Yukarıda paylaşılan görsel, akıllı tv, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, DVD oynatıcı vb. cihazlarla dolu bir oturma odası sahnesini göstermektedir. Kullanıcılara sunulan zorluk, oturma odasında bulunan ancak ilk bakışta görünmeyen TV kumandasını bulmaktır.

TV uzaktan kumandası, TV'yi açıp dizilerin ve sporların keyfini çıkarmak için kullanılabilecek temel bir bileşendir. Bu zorluğu çözmenin en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice gözlemlemek ve görüntüde görülen modelden herhangi bir sapmayı tespit etmektir.

Bu testin zorluk seviyesi kolaydır ve iyi gözlem becerilerine ve durumsal farkındalığa sahip bir kişi, uzaktan kumandayı kolayca tespit edebilir. Tv kumandasını görebiliyor musun? Acele et, zaman bitiyor.

TV KUMANDASI NEREDE GİZLENİYOR?

Bazı keskin gözlü kullanıcıların mükemmel gözlem becerileriyle uzaktan kumandayı çoktan fark ettiklerine inanıyoruz. Bazı kullanıcılar hala uzaktan kumandayı arıyor olabilir. Süre doldu. Uzaktan kumandanın nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Merak etme, aşağıdaki çözümü sağlayacağız. Okumaya devam et.

ARA VE BUL ÇÖZÜM

Bu oturma sahnesini yantısan optik illüzyon resminde gizlenen kumandayı 11 saniye içinde bulan kişileri tebrik ediyoruz. Fakat hala bulamayanlar dert etmesin. Diğer optik illüzyon testleri ve zeka bulmacalarımızı deneyebilirler.

Kedi kumandanın üzerinde otururken görülebilir ve kedi ile kumandanın renginin aynı olması kumandanın tanınmasını zorlaştırır.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN