Bu resimde Noel Baba'nın kayıp şapkasını 15 saniyede bulabilir misin? Zekanızı test edin!

Bu resimde Noel Baba'nın kayıp şapkasını 15 saniyede bulabilir misin?  Zekanızı test edin!

Aralık ayının gelişi ile birlikte size özel bir zeka oyunu getiriyoruz. 15 saniye içinde Noel Baba'nın kayıp şapkasını bulmanız gerekiyor. Sadece yüksek zekaya sahip kişiler resimde gizli olan şapkayı verilen süre içinde bulabiliyor.

Zeka Oyunları, çözmek için mantık veya muhakeme becerileri gerektiren bulmacalardır. Oynamaları eğlencelidir ve zihinsel yeteneklerinizi geliştirebilirler. Zeka Oyunları, zihninizi çalıştırmanın harika bir yoludur. Bulmacalar ayrıca hafızanızı ve dikkat sürenizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

Bunları çözmek, sorunların üstesinden gelmek için yeni stratejiler ve teknikler geliştirmemize yardımcı olur. Bu bulmacalar, mantık ve muhakeme kullanarak sorunları çözme yeteneğinizi zorlar.

Yani, eğer zeka oyunlarının bir aşığıysanız, o zaman bu iyi. Ancak, değilseniz, bilişsel kapasitenizi geliştirmek ve aynı zamanda sizi eğlendirmek için bu eğlenceli görsel zeka oyunumuzu sizin için hazırladık. Hazır mısın? Hadi başlayalım.

1-009.jpg

BU RESİMDE NOEL BABA'NIN KAYIP ŞAPKASINI 15 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Bugün 1 Aralık ve daha mutlu olamayız. Yılbaşı ayı geldi, alışverişe çıkmanın ve bu yıl istediğiniz hediyelerden oluşan bir dilek listesi yazmanın zamanı geldi. Yılbaşını önceden kutlamak adına sizler için özel bir zeka oyunu getirdik. Hazır mısın? Olduğunuzu biliyoruz. Öyleyse, bu zeka oyununda ne yapman gerektiğini görelim.

Bu beyin bulmacasında yaramaz Elfler ve Noel Baba ile çevrili büyük bir Noel ağacı görebilirsiniz. Daha yakından bakarsanız, Noel Baba'nın üzgün olduğunu göreceksiniz. Düşünüyor olmalısın: Noel Baba neden üzgün? Çünkü Noel Baba'nın özel şapkası kayıp ve senin görevin kayıp şapkayı 15 saniye içinde bulmak.

ŞAPKA NEREDE SAKLANIYOR?

Noel Baba herkesi mutlu ediyor, şimdi iyilik yapma sırası sizde. Kayıp şapkasını bularak Noel Baba'yı mutlu edebilir misin? Unutmayın sadece 15 saniyeniz var. Hadi başlayalım. Zamanın şimdi başlıyor! Bu zeka oyunu IQ testinin cevabı hemen aşağıda verilmiştir, ancak bulmacayı önce kendi başınıza çözmeden önce sonuna kadar kaydırmaktan kaçının. Zaman ilerliyor, acele etseniz iyi olur.

Mantıklı düşünün ve verilen sürede doğru cevabı alamazsanız cesaretiniz kırılmasın. Seni yargılamayacağız. 3… 2… ve 1! Süre doldu millet. Bu beyin bulmacasını çözdün mü? Bunu yaptığınızı içtenlikle umuyoruz, çünkü şimdi cevabı açıklayacağız. Bu resimde neyin yanlış olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka bulmacasında, Noel Baba'nın kayıp şapkasını 15 saniye veya daha kısa sürede bulmanız gerekiyordu. Zor olduğunu biliyoruz, ancak daha yakından bakarsanız şapkayı bulacaksınız. Size Noel Baba'nın kayıp şapkasının tam yerini söylememize izin verin.

Bulmacanın üst kısmına bakın, büyük kırmızı hediye kutusunun sol tarafındaki Elf, Noel Baba'nın şapkasını ondan çaldı. Yaramaz Elf'i bulamıyorsanız, size kolaylık olması için kayıp şapkayı aşağıdaki resimde vurguladık.

2-011.jpg

Bu Aralık ayı özel zeka oyununda kayıp şapkayı 15 saniyede bulabildiyseniz, tebrikler, harika bir gözlem yeteneğiniz var. Ve bunu çözmede başarısız olduysanız, bir dahaki sefere bol şans. Lütfen bir başarısızlığın cesaretinizi kırmasına veya pes etmenize neden olmasına izin vermeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN