Bu Resimdeki Farklı Çifti 7 Saniye İçinde Bulabilir Misin? Sadece 10 Kişiden 1'i Çözebiliyor!

Bu Resimdeki Farklı Çifti 7 Saniye İçinde Bulabilir Misin? Sadece 10 Kişiden 1'i Çözebiliyor!

Optik İllüzyon: Bu optik illüzyon resminde garip bir çift var ve insanların sadece %1'i onları 7 saniye içinde görebiliyor. Siz de o %1'liklerden misiniz? Denemek için haberimize göz atın.

Bu optik illüzyon testinde neredeyse aynı şekilde 36 çift vardır ve 7 saniye içinde farklı olan çifti tespit etmeniz gerekiyor. Yoksa sizde %1'in arasında mısınız? O zaman testi yapın!

Optik illüzyon testleri son zamanlarda oldukça trend oluyor ve bunlar beynimizin nasıl çalıştığını anlamamıza yardımcı oluyor. İnsan beyni üzerinde yapılan araştırmalar iki tür insan göstermiştir.

SADECE %1'LİK KISIM BU OPTİK İLLÜZYONU ÇÖZÜYOR!

Biri sağ beyinli insanlar, diğeri sol beyinli insanlar. Sağ beyinli insanlar daha yaratıcı ve meraklıyken, sol beyinliler daha analitiktir ve mantığa güvenir.

Bugünkü optik illüzyon testinde, birbirine çok yakın 36 çift içeren bir görüntüyü paylaşacağız ve aralarından sadece bir tanesi farklı ve o çifti tespit etmeniz gerekiyor.

kapak.jpg

RESİMDEKİ FARKLI OLAN ÇİFTİ TESPİT ETMEK İÇİN 7 SANİYENİZ VAR!

Bu resimde sarı bir arka planda 36 özdeş çiftin silüetlerini görebiliyoruz. Fakat hepsinden farklı olan bir çifti herkes göremiyor! Bu görüntü internette viral oldu ve tıklanma rekorları kırıyor.

Fakat insanların sadece %2'si farklı olan çifti görebiliyor. Ancak, seviyeyi biraz yükselttik ve sadece en iyi %1 bunu 7 saniye içinde yapabilir. Peki siz 7 saniye içinde tek olan çifti tespit edebildiniz mi?

FARKLI GÖRÜNEN ÇİFTİ TESTİP EDEBİLDİN Mİ?

Aynı çiftlerin arasında farklı olan çifti 7 saniye içerisinde bulan herkese tebrikler. Keskin bir görüşünüz ve keskin bir beyniniz var. İlk %1'in içindesiniz.

Meydan okumayı 7 saniyede tamamlayamayanlar. Üzülmeyin, bu durum en iyimizin başına gelir. Bunun gibi optik illüzyon resimlerini çözmek, ayrıntılara dikkat etmeyi gerektirir ve pratikle geliştirilebilir.

Cevabı henüz bulamayanlar, çözüm için aşağıya göz atabilir.

2-002.jpg

Umarız bu optik illüzyon testine katılmaktan bizim paylaşmaktan keyif aldığımız kadar siz de keyif almışsınızdır. Bunun gibi daha fazla ilginç optik illüzyon için internet sitemizi takipte kalın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN