Sadece yüksek zekalılar 5 saniyede çözebilir! Bu resimdeki iki hatayı bulabilecek misiniz?

Sadece yüksek zekalılar 5 saniyede çözebilir! Bu resimdeki iki hatayı bulabilecek misiniz?

Bu resimli bulmacayı çözmek için sadece 5 saniyeniz var. Bugün sizler için hazırladığımız optik illüzyondaki kahvaltı görselinde iki hata bulunuyor. Uzmanlara göre, bu hataları yüksek IQ'lu kişiler 5 saniye içinde çözebiliyor.

Eğlenceli sınavlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, analitik yönünüzü kullanmanızı ve beyninizin farklı bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu tür beyin testleri, basit bir bulmacayı eğlenceli bir görev ekleyerek daha ilginç hale getirir. Çözüme ulaşmak için, kutunun dışında düşünmeli ve sorunu biraz farklı analiz etmelisiniz. Bu yüzden, Kahvaltı Resminin içine gizlenmiş hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

kapak.jpg

KAHVALTI RESMİNDEKİ 2 HATAYI 5 SANİYEDE TESPİT EDEBİLİR MİSİNİZ?

Yukarıdaki resimde, bir çiftin masada kahvaltı yaptığı resmin içine gizlenmiş iki hatayı görmeniz gerekiyor. Adam çay içiyor ve kadın yumurta yerken meyve suyu içiyor. Ancak resimdeki hatayı tespit edebildiniz mi?

Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

GÖRSELDEKİ 2 HATAYI TESPİ ETTİNİZ Mİ?

Bu beyin bulmacasında, Kahvaltı Resmindeki iki hatayı belirlemeniz gerekiyor. İlk başta, düşündüğünüzden daha ince bir detay olduğu için muhtemelen hataları hemen belirlemeyeceksiniz. Ancak birkaç dakika sonra resimdeki hataları tespit edebilirsiniz.

İpucu: Hata, Kahvaltı İçeceklerinde bir yerlerde gizlidir.

ZEKA SORUSU CEVABI

Yani resimdeki ilk hata, adamın çay içtiği bardağın ters olmasıdır. İkinci hata, kadının zaten dolu olan bardağa portakal suyu dökmesidir. Portakal suyu koyuyor ama bardak zaten dolu.

1-017.jpg

Bu bulmaca biraz zordu ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür akıl bilmeceleri matematik becerisi gerektirmez, basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde bulmanız kesinlikle harika bir duygu. Bu zeka oyunu, IQ Seviyenizi değerlendirmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmaya çalışmak, Zeka seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN