Bu test ile saklanmış kişiliğinizi ortaya çıkartın! Serçe parmağınız kişiliğinizle ilgili ne söylüyor? Elinize bakın ve öğrenin

Bu test ile saklanmış kişiliğinizi ortaya çıkartın! Serçe parmağınız kişiliğinizle ilgili ne söylüyor? Elinize bakın ve öğrenin

Parmaklarınızın şekline göre kişiliğinizi öğrenmek ister misiniz? Bu kişilik testi serçe parmağınıza göre gizli kişiliğinizi ortaya çıkartıyor. Parmağın uzunluğuna göre kişiliğinizle ilgili ipuçları ortaya çıkıyor. Peki serçe parmağınızın şekli nasıl? Serçe parmağınız ne kadar uzun? Bakın serçe parmağınızı kişiliğinizle ilgili neler söylüyormuş...

Parmaklarınızın şekline göre kişilik özelliklerinizi öğrenmek ister miydiniz? Serçe parmağınıza bakarak bilinmeyen kişilik özelliklerinizi keşfedebilirsiniz. Kişilik testleri ile duygusal zekanız, sevdiğinizi karakterler, kendinizi hatta IQ seviyenizi bile öğrenebilirsiniz. İşte bu testle saklanan kişiliğinizi ortaya çıkartın! Peki serçe parmağınız ne kadar uzun? Serçe parmağınız kişiliğiniz hakkında hangi sırları ortaya çıkartıyor?

SERÇE PARMAĞINIZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

Serçe parmağınızın uzunluğuna göre farkında olmadığınız ya da çok iyi bildiğiniz kişilik özelliklerinizi keşfedebilirsiniz. Bilimsel verilere dayanılarak hazırlanan kişilik testleri ile kendiniz, sevdikleriniz veya sevmedikleriniz hakkında, duygusal zekanız ve ayrıca IQ seviyeniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Peki, Serçe parmağınızın uzunluğu ne kadar? Serçe parmak yüzük parmağınuzdan daha mı uzun yoksa daha mı kısa? Serçe parmağınız kişiliğiniz hakkında neler söylüyor? Küçük bir parmağın uzunluğunun kişilik özellikleriniz ile ilgili neler söylüyor? İşte detaylar...

KİŞİLİĞİNİZİ KEŞFEDİN

Kişilik testleri psikolojinizi, duygusal yönlerinizi ve kişiliğinizi ortaya çıkartır. Serçe parmağı testi ile gizli kişilik özelliğinizi tespit edin! Şimdi küçük parmağınızın sizin hakkınızda ne söylediğini öğrenmek için elinize bakın, teste başlıyoruz:

1- SERÇE PARMAK VE YÜZÜK PARMAĞI AYNI SEVİYEDEYSE:

Serçe parmağınız ve yüzük parmağınız aynı seviyedeyse, kişiliğiniz her alanda denge durmak istediğini gösterir. Vurdumduymaz biri değilsiniz. Hayatı dozunda ve ölçülü yaşamayı tercih ediyorsunuz. Her şeyin düzenli ve tutumlu olmasını ister ve yaparsınız. Düzensiz yada vurdumduymaz davranışlardan uzak durursunuz. Sakinliği ve dinginliği seviyorsunuz. Aynı zamanda hedeflerinize sadık kalıp çalışıyorsunuz. Yüksek bir öz kontrolünüz var. Kararlarınızı ancak bir durumun tüm yönlerini dikkatlice inceledikten sonra alırsınız. Genellikle çok sakin bir auranız ve kişiliğiniz vardır, bu da sizi kalabalığın içinde öne çıkarır. İçsel benliğiniz, ihtiyaçlarınız ve isteklerinizle son derece uyumlusunuz.

b1-2.jpg

2- SERÇE PARMAĞINIZ YÜZÜK PARMAĞINIZDAN KISAYSA

Eğer serçe parmağınız yüzük parmağınızdan kısaysa duygusal bir yapınızın olduğu anlamına gelir. Duygu, his ve sevgiye aşırı değer veriyorsunuz. Arkadaşlarınızın ve ailelerinizin ihtiyaç ve isteklerine karşı duyarlı bir yapınız var. Sinsi kişileri görünce hemen uzaklaşırsınız. Affetme özelliğiniz var evet ama kolay kolay yaşananları unutmazsınız. Yolda, okulda veya yürürken gördüğünüz herkese mutluluk saçmayı gülümsemeyi eksik etmezsiniz. Karakter yapınız güçlü ve ahlaklı bir yapınız var. Sevgiyi ve ilgiyi hak ettiklerini düşünüyorsanız, sevdiğiniz insanları üstünüze koyacaksınız. Son derece empatik ve iyi bir dinleyicisiniz. Küçük yaştan itibaren duygusal olarak olgunlaşırsınız.

b2-1.jpg

3- SERÇE PARMAĞINIZ YÜZÜK PARMAĞINIZDAN UZUNSA

Diğer taraftan serçe parmağınız yüzük parmağından uzunsa, kişilik özellikleriniz gereğinden fazla vericidir. Koşulsuz sevmeyi ve bağlanmayı seviyorsunuz. Ancak karşı taraftan karşılık beklentinizde bulunur. Ancak kıskanç bir yapınız var. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi kendinize saklayacaksınız. Silahı atlamadan önce oldukça uzun bir süre şeyler üzerinde düşüneceksiniz. Analitik ve mantıklısınız. Ayrıca çok iyi bir sır tutucusun. Gizliliğinizi gerektiren konularda dikkatli ve ihtiyatlı davranacaksınız. Kalabalığı körü körüne takip etmiyorsunuz. Başkalarının görüşlerine de kolayca kapılmazsınız. Yaptığınızın doğru ve makul sınırlar içinde olduğunu düşünüyorsanız, sizi mutlu eden şeyi yapacaksınız. Kendinize çok güveniyorsunuz. Kendinizi yüksek düzeyde tutuyorsunuz. Doğal olmayı ve bir birey olarak kim olduğunuz için takdir edilmeyi tercih ediyorsunuz.

b3-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN