Bu trafik resminde bir hata var! Yalnızca IQ'su yüksek insanlar hatayı tespit edebiliyor! Yapabilir misin?

Bu trafik resminde bir hata var! Yalnızca IQ'su yüksek insanlar hatayı tespit edebiliyor! Yapabilir misin?

Bu eğlenceli bulmacada, trafik resminin içine gizlenmiş hatayı bulabilir misin? İnsanların sadece %5'i resimdeki hatayı 9 saniyede bulabiliyor. Zeka seviyenizi ve dikkat becelerinizi test etmek için mücadeleye katılın.

Eğlenceli sınavlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, analitik yönünüzü kullanmanızı ve beyninizin farklı bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu tür beyin testleri, basit bir bulmacayı eğlenceli bir görev ekleyerek daha ilginç hale getirir. Çözüme ulaşmak için alışılmışın dışında düşünmeniz ve sorunu biraz farklı analiz etmeniz gerekir. Bu yüzden, Trafik Resminin içine gizlenmiş hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

kapak-002.jpg

TRAFİK RESMİNDEKİ HATAYI 9 SANİYEDE TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, arabaların yolda hareket ettiği resmin içine gizlenmiş hatayı bulmanız gerekiyor. Yolun etrafında binalar var ve yol çift yönlü arabalarla dolu olduğu için resimde çift yönlü trafik görülebiliyor. Ancak resimdeki hatayı tespit edebildiniz mi? Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

RESİMDEKİ HATAYI BULDUN MU?

Bu beyin bulmacasında, araçların çift yönlü bir yolda hareket ettiği karayolu trafik resmindeki hatayı belirlemeniz gerekiyor. İlk başta, düşündüğünüzden daha ince bir ayrıntı olduğu için hatayı hemen fark edemeyebilirsiniz. Ancak birkaç dakika sonra resimdeki hatayı tanımlayabilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Yola yakın Çıkmaz Sokak tabelası aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yanlıştır: Yani resimdeki hata “Çıkmaz Sokak” tabelasıdır. Arabalar yolda bir aşağı bir yukarı gidip geldiği için çıkmaz sokak yok. Bu zeka oyunu, IQ Seviyenizi değerlendirmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmaya çalışmak, Zeka seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

2-007.jpg

Bu zeka oyunu biraz zordu ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür akıl bilmeceleri, matematik becerileri gerektirmez, ancak basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN