Bu Ürünler Göz Altı Torbalarınızı Adeta Balon Gibi İndirecek! İşte O 5 Gıda Ürünü

Bu Ürünler Göz Altı Torbalarınızı Adeta Balon Gibi İndirecek! İşte O 5 Gıda Ürünü

Özellikle kadınların baş belası göz altı torbaları oldukça can sıkıcı bir durum. Peki pahalı göz altı kremlerine para vermeden tamamen evimizdeki ürünlerle göz altı torbalarını indirmek mümkün mü? Göz altı torbalarına doğal olarak hangi yöntemler kullanılabilir? İşte tüm merak edilen sorularınızın cevabı haberimizde...

Göz altı morlukları veya torbaları genellikle kadınların canını sıktığı bir durum ve olabildiğince onlardan çabuk kurtulmak isteriz. Tabii ki, her çeşit pahalı göz kremini kullanmayı deneyebilirsiniz, ancak bu gıda ürünlerinden birkaçını buzdolabından almak çok daha kolay! Bu ucuz ürünler, göz altı morluklarını azaltma konusunda oldukça etkilidir.

Göz altı torbalarına veda edin ve bu beş gıda ürününden birini üzerlerine sürmeniz yeterli!

sut-dohr-cover.jpg

1. TAM YAĞLI SÜT

Normalde buzdolabımızda bulunan gıda ürünlerinden biri de tam yağlı süttür. Ve göz altı torbalarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak mükemmel bir ürün! Tam yağlı sütün içindeki laktik asit, cilt üzerinde sakinleştirici bir etkiye sahiptir ve aynı zamanda nemlendirir. İki pamuğu soğuk süte batırın ve bunları birkaç dakika gözlerinizin altına koyun.

yumurta-aki-maskesi-1-custom.jpg

2. YUMURTA AKI

Göz altı torbalarından kurtulmanın bir başka pratik yöntemi de yumurta akı kullanmaktır. Sadece gözlerinizin altındaki koyu halkalarla savaşmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda cildinizi daha sıkı hale getirir ve kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur. İki ayrı küçük kapta yumurtanın sarısını beyazından ayırın. Yumurta beyazını çırpın ve küçük bir fırça ile gözlerinizin altına uygulayın. Bunu 15 dakika bekletin ve işini yapın ve ardından ılık suyla durulayın.

basliksiz-5.jpg

3. YEŞİL VEYA SİYAH ÇAY

Hem yeşil hem de siyah çay cildiniz üzerinde sakinleştirici bir etkiye sahiptir ve ayrıca şişliği de azaltır. İki çay poşetini bir bardak sıcak suda bir dakika kadar bekletin ve ardından yarım saat buzdolabına koyun. Ardından, 15 dakika boyunca gözlerinize yerleştirin. Başka bir seçenek de biraz yeşil çay yapmak, bunu bir buz kalıbına dökün ve sonra dondurun. Tamamen donduklarında, bir buz küpünü bir beze sarabilir ve bunu birkaç dakika gözlerinizin altına koyabilirsiniz.

3411925-5fbabba15506847be59784fc0232228b.jpg

4. SALATALIK

Salatalık göz altı torbalarına çok iyi gelir. Bu, içerdiği antioksidanlarla ilgilidir. Bunlar sakinleştirici bir etkiye sahiptir ve şişliği azaltır. İki adet soğutulmuş salatalık dilimini yaklaşık beş dakika boyunca gözünüze koyun ve gözlerinizin altındaki halkalar siz farkına varmadan kaybolacaktır.

cig-patatesin-ve-patates-suyunun-cilde-faydalari.jpg

5. ÇİĞ PATATES

Buzdolabınızda salatalık yok mu? Kilerde eski bir patates olup olmadığını kontrol edin. Bunlar salatalığa bir alternatif olarak çok iyi çalışır. Bir patatesi soyun, dilimler halinde kesin ve ardından her bir gözün altına birer dilim koyun. Patates dilimleri ayrıca gözlerinizin altındaki fazla nemi gidermeye yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN