Bu yıl yılbaşı eğlencesi cep yakacak! Megastar Tarkan'ın konser ücreti şaşkına çevirdi

Bu yıl yılbaşı eğlencesi cep yakacak! Megastar Tarkan'ın konser ücreti şaşkına çevirdi

Yeni yıl heyecanı her yerde yaşanmaya başlanırken yılbaşı gecesi için şimdiden planlar yapılmaya başlandı. Kanal D, yeni yıl programı için Tarkan'a teklif gönderdiği öğrenilirken megastarın istediği fiyat dudak uçuklattı. Yeni yıl için eğlenmek cep yakacak hale geldi.

Megastar Tarkan'ın yılbaşı programı için ismi birçok kanal ile anılırken gelen haberlere göre istenilen rakam yok artık dedirtti. Kanal D ekranlarında yılbaşı gecesine özel program için Tarkan'ın sahne alması için teklif gönderilirken Megastar'ın istediği rakam 14 milyon TL olduğu öğrenildi.

MEGASTAR TARKAN'DAN 14 MİLYON TL İSTEK GELDİ

Reklam filmlerinde yer alan Tarkan adından son dönemlerde sıklıkla bahsettirirken yeni şarkısıyla ile tekrardan gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden olan Megastar'ın yılbaşı için istediği ücret tepkileri peşinden getirdi.

Yeni yıla yaklaşılırken çeşitli programlar için hazırlıklar yapılırken yılbaşı gecesi iççin televizyon kanalları da özel eğlence programları için harekete geçti. Kanal D ekranlarında yılbaşı günü yayınlanacak programda Tarkan'ın gelmesi için teklifler götürülürken Megastar'ın isteğinin 14 milyon TL olduğu yönünde haberler gündeme damgasını vurdu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN