Bu Yöntem Sayesinde Kıyafetlerinizi Ütülemek Çok Daha Kolay Olacak!

Bu Yöntem Sayesinde Kıyafetlerinizi Ütülemek Çok Daha Kolay Olacak!

Ütülemeden kırışıksız gisiyler mi? Evet bu son derece mümkün. Bu numara sayesinde kıyafetlerinizi ütülemek çok daha kolay hale gelebilir. Bir çamaşır kurutma makineniz varsa bu yöntemi öğrenmek için hazırsınız demektir.

Bazı insanlar için ütü yapmak sakinleştirici ve hatta yatıştırıcı bir aktivitedir, ancak genellikle çoğu insan bu ev işini pek sabırsızlıkla beklemez. Ütü yapmaktan bizim kadar nefret ediyor musunuz? O zaman sizin için kullanışlı bir ipucumuz var bunu uygulamak için bir ütüye bile ihtiyacınız yok.

haberici.jpeg

ÜTÜ KULLANMADAN GİYSİLERİNİZDEKİ KIRIŞIKLIĞI YOK EDİN

Giysilerinizin tekrar giyilebilecek kadar şık olduğundan emin olmak için ütünüzü kullanmak zorunda kalmaktan nefret ediyor musunuz? O halde size iyi haberlerimiz var. Bir çamaşır kurutma makineniz varsa, o makinenin tüm işi sizin için yapmasına izin verebilirsiniz. Gerekli olan tek şey birkaç buz. Bu yöntemin tam olarak nasıl uygulandığını öğrenmek için okumaya devam edin.

BU YÖNTEM NASIL ÇALIŞIR?

Kıyafetlerinizin kırışıksız olmasını sağlamak için bu yöntem oldukça idealdir. Peki tam olarak nasıl çalışıyor? Kuru, kırışmış (temiz) çamaşırlarınızı kurutma makinesine koyun. İçerisine aynı anda çok fazla giysi koymadığınızdan emin olun. Birkaç buz küpü ekleyin ve ardından kurutucuyu en sıcak ayara getirin ve birkaç dakika çalışmasına izin verin. Ardından, kıyafetleri çıkarın ve düzgün bir şekilde sallayın. İşte bu kadar: giysileriniz kırışıksız!

haberici2-001.jpg

BUHARDA PİŞİRME

Gerçek olamayacak kadar iyi gelebilir ama düşünürseniz, bu numaranın işe yaraması aslında o kadar da şaşırtıcı değil. Sıcak hava, buz küplerinin erimesine neden olur, bu da giysilerin temelde buğulandığı anlamına gelir. Çamaşırlar kurutucudan çıkarıldığında hala sıcak olduklarından, kırışıkları kolayca silkeleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN