Bu Yöntem Yüzdeki Kırışıklıkları Yok Ediyor Sinir Sistemini Güçlendiriyor! İşte Yaşlanma Karşıtı O Yöntem

Bu Yöntem Yüzdeki Kırışıklıkları Yok Ediyor Sinir Sistemini Güçlendiriyor! İşte Yaşlanma Karşıtı O Yöntem

Kim yaşlanmak ister ki? Elbette tecrübe kazanmak, çocukların, torunların büyüdüğünü görmek güzel. Ne yazık ki, sonsuza kadar çocuk kalmamızı isteyen bir parçamız var. Cildimizde zamanın akıp gittiğinin belirtilerini görmek kesinlikle tüm gözeneklerden neşe fışkıran bir etken değildir.

Ama bu hayatın gidişatı ve bunu kabul etmekten kendimizi alamıyoruz. Özellikle kadınlar, geçen ve asla geri gelmeyen zamandan daha fazla acı çekerler. Yaşlanma belirtileri zaten 40 yaş civarında görülebilir. Yüzümüzde kaz ayakları ve kırışıklıklar belirmeye başlar.

haberici2.jpg

YAŞLANMAYA KARŞI UYGULAMAMIZ GEREKEN STRATEJİLER

Dediğimiz gibi zamanı durdurmak için hiçbir şey yapamayız ama durumu iyileştirmek için stratejiler uygulayabiliriz. Aslında piyasada 30 yaşından itibaren kullanılmak üzere sayısız yaşlanma karşıtı krem ​​var.

Cildin yaşlanmasına karşı bir tür 'önleme'yi temsil ederler, ancak kremler tek başına kırışıklıkları azaltmak için yeterli değildir. Sağlıklı ve doğru bir yaşam tarzı ile 360 ​​derece dış görünüşünüze dikkat etmelisiniz.

Ayrıca, bunun sinir sistemi üzerinde de olumlu bir etkisi olacaktır. Gerçekten de yaşam tarzından bahsettiğimizde sadece beslenmeyi değil, günlük yaşamla ilgili her şeyi kastediyoruz. Her açıdan sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmek, beyin ve sinir sisteminin erken kapanmasını da sınırlayacaktır .

B3 VİTAMİNİ HEM CİLDİN HEMDE SİNİR SİSTEMİNİN KORUYUCUSU

Beslenme konusuna gelirsek, B3 vitamininin cilt ve sinir sistemi için bir müttefik olabileceğini söylemek mümkün olacaktır. Humanitas , niasin olarak da bilinen bu vitaminin elastik ve gençleşmiş cilde izin vereceğini öne sürüyor.

Aslında, her şeyden önce hücrelerin solunumuna yardımcı olacağı için cildin koruyucusunu temsil eder. B3 vitamini gıda yoluyla da elde edilebilir, bu nedenle eksikliği baş ağrısına, kas tonusu kaybına ve sinirliliğe yol açacağından takviye edilmesi önemlidir.

haberici-002.jpg

B3 VİTAMİNİ İÇEREN BU BESİNLER SAYESİNDE CİLT PÜRÜZSÜZLEŞİR VE GENÇLEŞİR

Bazı çalışmalar, en fazla niasin içerecek gıdanın 29.6 mg/100 g ile buğday kepeği olacağını, bu aynı zamanda 14.65 mg / 100 gr. ile niasin içeren hamsi de olabileceğini açıklıyor.

Buğday kepeği farklı şekillerde zenginleştirilebilir, örneğin çorbalar, fındık, soğan, sarımsak ve patates gibi malzemeler ekleyerek veya bisküviler, belki de bitter çikolata ekleyerek.

Diğer iki besine gelince, bunların zenginleştirilmesi için fırın en uygun cihaz olacağı gibi, tavada da daha lezzetli bir şekilde pişirilebilir. Her durumda, bu haberimiz yalnızca bilgilendirme amaçlıdır, bu nedenle doğrudan doktorunuzla iletişime geçmenizi öneririz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN