10 saniyede 5 hatayı bulabilir misin? Sadece yüksek IQ sahipleri bu sürede bulabiliyor

10 saniyede 5 hatayı bulabilir misin? Sadece yüksek IQ sahipleri bu sürede bulabiliyor

Algı ve dikkat testleri uzmanlar tarafından zihin sağlığı için şiddetle tavsiye ediliyor. Bu nedenle çoğu kişi son günlerde popüler olan bu uygulamaları tercih etmeye başladı. Bu kez karşınıza içinde 5 hata barındıran görsel testle çıkıyoruz. Gözlem becerilerinizi ve yeteneklerinizi test edin. Kronometre başladı...

Bu harika zeka oyunu ile hafta sonları aşırı heyecanlı beyninizi sakinleştirin. Zeka Oyunları, genellikle matematiksel bir denklemle değil, yaratıcılıkla çözülen bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Yeter artık, harekete geçin ve bukalemunların arasına gizlenmiş timsahı bulun. Zamanlayıcı açık.

kapak.jpg

RESİMLİ BULMACADAKİ 5 HATAYI TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine resimde gizlenmiş 5 hatayı bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, çoklu renk tonu görevi zahmetli hale getiriyor.

Adına sadık bu zeka oyununu çözmek sizin için zor olacak ama yine de iki kez denemeden cevabı aramayın.

RESİMDEKİ HATALARI BULDUN MU?

Bir zeka oyunu aslında mantığa dayalı bir düşünme bulmacasıdır. Sonuç olarak, her denemede düşünme ve karar verme beceriniz daha da gelişecektir. Beyin oyunu ayrıca problem çözmeye yardımcı olacak ve eleştirel sezgiyi güçlendirecektir.

Buradaki kullanıcılar için amaç, bu resim bulmacasında bir hata bulmaktır. Kolay değil mi? Ama en kötüsü sadece 5 saniyen var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resim eşit olmayan bir şekilde bölündüğünden, onu satırlara ve sütunlara bölmek için hayali çizgiler kullanın. Şimdi tüm bölümlere açıkça bakın. Sağdan sola, yukarıdan aşağıya en ince ayrıntıyı kaçırmamak için.

Resimli yapbozdaki hataları başarıyla tespit ettiyseniz, tebrikler. Cevabı hala bulamıyorsanız veya bu konuda kafanız karışıyorsa, aşağıdaki hata listesini kontrol edin:

1. Ağaçtaki paralar
2. Süpürge ucunda bir mikrofon
3. Şöminede balık yüzüyor
4. Meyve tabağındaki kurbağa
5. Deve koltuk takımının yanında

Yine de mücadele ediyor musun? O zaman doğru cevapları bulmak için lütfen aşağıdaki resme bakın.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN