Bugün burç yorumlarında ne var? (21 Kasım Pazar)

Bugün burç yorumlarında ne var? (21 Kasım Pazar)

Bugün burç yorumlarında ne var, Pazar günü burç yorumlarında Balıkların işleri çok yavaş ilerliyor. Koçların partnerleriyle arası gergin, İkizlerin bu pazar hey heyleri üstünde, Başaklar ise bu pazar çok büyük bir enerjiden faydalanıyor. İşte diğer burçların detaylı yorumları...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Partnerinizle aranızda bir miktar gerginlik var ve bu, bazı durumlarda evinizin her tarafında kendini hissettirecek.

koc-burcu.jpg

Arkadaşlarınızın size bir mesafe koymasına şaşmamalı, özellikle onlardan taraf olmalarını isteyeceğinizden korktuklarında. İşlerinizi yetişkinler gibi halledene kadar bu tavırlarla karşılaşmaya hazır olun.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Evin çevresinde olup bitenler konusunda çok dikkatlisiniz ve yeni fikirler önermek için hızlısınız. Ama belki de hevesiniz istediğiniz gibi karşılanmayacak ve ani ilginizle ilgili bazı sorular olabilir.
Bu, size yakın olanlara karşı biraz daha dürüst olmak için kötü bir zaman değil.

boga-burcu.jpg

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bugün olan her şeyi fazlasıyla kişisel alıyorsunuz ve bu, ailenizdekilerle ne kadar rahat hissettiğinizle birleştiğinde, kesinlikle bir felaket reçetesi anlamına geliyor.

ikizler-burcu.jpg

Ayrıca belirli bir kişiye karşı çok koruyucusunuz ve bu sizin için ne kadar karmaşık olursa olsun, onu herhangi bir kötü haberden korumaya çalışacaksınız.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Güzelliğin bakanın gözünde olduğunu söylüyorlar ve görünüşe göre bu Pazar size tam olarak bu oluyor. Alışılmadık zevkiniz, özellikle alışverişe gitme şansınız varsa, temas ettiğiniz herkesi şaşırtacak.

yengec-burcu.jpg

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Partnerinizden bir nevi mükemmellik istiyorsunuz ama bunu kendiniz elde etmekten çok uzaktasınız. Bu Pazar olduğun kadar talepkar olmak yerine, ortak olarak paylaştığın güzel şeylere odaklanabilirsin.
Bu, hem yapmaktan hoşlandığınız hem de lüzumsuz kaygılarınız yüzünden kaçırmamanız gereken aktiviteler için harika bir gün.

aslan-burcu.jpg

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Pazar büyük bir enerjiden faydalanıyor gibisiniz ama onu nasıl kullanacağınızı gerçekten bilmiyorsunuz, bu yüzden enerjinizi kontrolsüzce kullanarak etrafınızdakilere baskı yapma eğiliminde olabilirsiniz.

basak.jpg

Arkadaşlarınız bir tür toplantı düzenliyor olabilir, ancak buna yardım etmeye ya da katılmaya pek hevesli değilsiniz. Belki günün ilerleyen saatlerinde bir şeyler okuyarak biraz huzur bulacaksınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim sizi sorumluluklarınızın çok farkında yapacak, bazılarına göre aniden biraz çıldıracaksınız gibi görünüyor.
Neyse ki, bugün Pazar olduğu için yapabileceğiniz pek bir şey yok ve bu sizi biraz sakinleştirecek ve çılgınca bir şey yapmanızı engelleyecektir. Planlama yapmak için harika bir gün.

terazi-burcu.jpg

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Pazar sevdiklerinize biraz sert davranıyorsunuz çünkü herkes sadece rahatlamaya çalışıyor ve siz de özellikle evdeki bazı şeyleri halletmek istiyorsunuz.

akrep-burcu.jpg

Planlarınızı önceden kimsenin öğrenmesine izin vermediğiniz ve kendi başınıza karar verdiğiniz için etrafınızdakilere karşı sert davranıyorsunuz.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Ailenizdeki yakınlarla aynı frekansta değilsiniz ve bu bir algı olsun ya da olmasın, onlarla aynı duygularda olmaktan kaçınıyorsunuz.
Pazar gününün çoğunu dışarıda geçireceksin. Günün sonunda yaptıklarınızdan oldukça memnun kalacaksınız ve büyük olasılıkla çok yorgun olacaksınız.

yay-burcu.jpg

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Pazar yankı odanızdan çıkmayacak ve yalnızca sizinle aynı görüşe sahip insanlarla iletişim kuracaksınız.

Özellikle hafta sonu konfor alanınızda kalmanız doğaldır, ancak normalde yaptığınız her şeyi yapmaya devam ederseniz heyecan verici bir şey olmasını beklemeyin.

oglak-burcu.jpg

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Pazar sizi kendinizden bile kurtarabilecek her türlü fikirle karşılaşıyorsunuz. Beklentileriniz yüksek olabilir ve sonra birileri bunu olduğu gibi söyleyebilir.

kova.jpg

Karşılaştığınız insanlardan ilham alacaksınız, ancak yalnızca kendinize yeterince açık olmanıza izin verirseniz. Sadece kendi işinize bakabilir ve bu durumları görmezden gelme ihtimali de var.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Bu Pazar işler çok yavaş ilerliyor ya da en azından sen böyle hissediyorsun. Bu, son başarıların arkasına bakmanız ve bunlardan mümkün olduğunca keyif almanız için harika bir gün.

balik-burcu.jpg

Bazı yerliler için son zamanlarda işler telaşlı ve herhangi bir kutlama ya da herhangi bir şey için zamanları yoktu. Bugün rahatlamaları için zamanları olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN