Bugün İki Burca Kötü Bir Burca İyi Haber Var! İyi Mi, Kötü Mü Sizin Payınıza Düştü? İşte Günlük Burç Yorumları...

Bugün İki Burca Kötü Bir Burca İyi Haber Var! İyi Mi, Kötü Mü Sizin Payınıza Düştü? İşte Günlük Burç Yorumları...

Balıklar partnerlerine kovalar işlerine dikkat etmeli, oğlakları önemli ifşaatlar beklerken yaylar kendilerini izole edecek, akrep ikilem arasında kalırken teraziler deneme yanılma yöntemine devam, günün iyi haberi başaklara gelirken aslanlarda bir umursamazlık var ki sormayın, yengeçleri sözler oyalarken ikizler açık olmalı, boğalara kötü haber, koçlara da iyi haber var. İşte 4 Temmuz burç yorumları...

4 TEMMUZ 2022

KOÇ : DEDİKODULAR SİZE ZARAR VERMEYECEK

İş yerinde ortaya çıkan bir soruna karşı tarafsızmış gibi davranıyorsunuz ama gerçekte, gayri resmi bir şekilde, aslında göstermek istediğinizden daha fazla taraf olduğunuza inanan insanlar var.

İyi haber şu ki, bu tür dedikodular size zarar vermeyecek, tam tersine sizi üstlerinizin önünde daha güçlü bir konuma getirecek.

BOĞA : OLAYLARIN DEZAVANTAJLARINA DİKKAT

Çevrenizdekilerle iletişim kurmaya daha isteklisiniz ve ayrıca zaman kazanmak istiyorsanız onu harcamanız gerektiğini anlıyorsunuz.

Öğleden sonraya doğru dışarı çıkıp arkadaşlarınızı toplama havasında olabilirsiniz. Tüm bunların bir dezavantajı da olabilir, bir arkadaşınızın herkese hükmetmeye çalışması gerçeği.

19-haziran-burc-001.jpg19-haziran-burc-001.jpg

İKİZLER : DUYGULARINIZ HAKKINDA AÇIK OLMALISINIZ

Bu konuda fazla analitik olmanıza rağmen, partnerinizin duygularına çok değer veriyor gibisiniz. Bu nedenle, partneriniz kendisini bir şekilde gözetim altında bile hissedebilir.

Duygularınız konusunda daha açık olmanız gerekecek.

YENGEÇ : ÖNEMLİ BİRİNDEN GELEN SÖZ SİZİ GÜN BOYU OYALAYACAK

Sabah önemli birinin ağzından çıkan birkaç kelime, gün boyunca sizi oyalayacak.

Çok değerli iki arkadaşınız arasında hakemlik yapmaya çalışıyorsunuz ama aynı zamanda kendi problemleriniz de var. Orada istenmediğinizi hissediyorsanız, oradan öylece ayrılır ve onları kendi haline bırakırsınız.

15-haziran-burc-yorum-001.jpg

ASLAN : SİZİNLE ALAY EDİLMESİ UMURUNUZDA BİLE DEĞİL

Etrafınızdaki güzelliğe çok odaklanmış görünüyorsunuz. Bu güzellik manzara, hava, koku veya başka bir şey olabilir.

Başkaları böyle iyi bir ruh halinde olduğunuz için sizinle alay bile edebilir ama umurunuzda değil gibi görünüyor. Kötü bir şaka, arkadaş grubunuzdan soyutlanmış hissetmenize neden olabilir ama belki de bu şakayı fazla ciddiye almamalısınız.

BAŞAK : BUGÜN İŞYERİNİZDE İYİ HABER VAR

Bu çalışma haftasının ilk günü, iş yerinde iyi haberler getirecek ama aynı zamanda orada daha fazla zaman harcamak zorunda kalma ihtimalini de getirecek, bu nedenle bu haftanın iyi başlayıp başlamadığı konusunda esasen bölünmüş durumdasınız.

Önemli bir satın alma için hazırlanıyorsunuz ve bunun için zamanın geçtiğini hissedebilirsiniz, ancak durum gerçekte böyle olmayabilir.

19-haziran-burclar-001.jpg

TERAZİ : DENEME YANILMA YÖNTEMİ İLE İLERLEMEYE DEVAM

Bu pazartesi tamamen deneme yanılma yöntemiyle ilerliyorsunuz ve görünüşe göre, bazı şanslı durumlarda, ihtiyacınız olan zaman size verilecek.

Bu davranışınızdan memnun olmayan, zamanınızı boşa harcadığınızı ve dikkatinizi dağıttığınızı düşünebilecek tek kişi ailenizden yaşlı bir kişidir.

AKREP : İKİLEM ARASINDA KALACAKSINIZ

Mevcut eğilim duygularınızı birbirine karıştırarak sizi mutlu eden nedenlerin ve sizde endişe uyandıran duyguların bir kombinasyonunu ortaya çıkaracak.

19-haziran-burc-yorumlari-001.jpg

YAY : KENDİNİZİ İZOLE ETMEYE YATKINSINIZ

Belki de yaptığınız bir tür araştırmaya odaklanmak istediğiniz için bu pazartesi kendinizi izole etmeye yatkınsınız.

Sabah saatlerinde sizi işinizden alıkoyan kişiye karşı daha az sert davranacaksınız, ancak öğleden sonra bu konuda çok sert olacaksınız, özellikle de herkesin zamana ihtiyacınız olduğunu bilmesini sağlayacaksınız.

OĞLAK : ÖNEMLİ BİR İFŞAATLA GÜNE BAŞLIYORSUNUZ

Bu hafta, son günlerde çokça vakit geçirdiğiniz bir kişiyle ilgili önemli bir ifşaatla başlayacak gibi görünüyor.

O kişinin davranışlarından etkilenmişsiniz ve bugün, görünüşe göre onun en derin motivasyonlarından biri sonunda aklınıza gelecek. Şu andan itibaren olaylara farklı bir perspektiften bakmanız muhtemel.

1450230-001.jpg

KOVA : BUGÜN ÖNEMLİ BİR RİSK ALACAKSINIZ

Bugün iş yerinde önemli bir risk almak için tüm profesyonel tavsiyelerin ötesine geçeceksiniz. Neyse ki, bu konuda çok rahat hissediyorsunuz ve ikinci bir düşünceniz olmayacak.

Bu kumarınızın sonucu birkaç hafta içinde kendini hissettirecek.

BALIK : PARTNERİNİZLE FİKİR AYRILIĞINA DİKKAT ETMELİSİNİZ

İlişkinizde ilerleme istiyorsunuz ancak partneriniz bunda tereddüt ediyor olabilir. Bazı açılardan daha derinden düşünüyorsunuz ama diğerlerinde de yüzeysel davranıyorsunuz, bu yüzden partneriniz bunu gündeme getirmekte tereddüt etmeyecek.

Yurt dışından veya uzak bir akrabadan gelen haberler bu pazartesi gününe ışık tutacak ve belki de tarihi yaklaşan seyahat hakkında hayal kurmanız için size bazı nedenler verebilir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN