Bülent Arınç'ın hayatı kitap oldu: 'Küçük Erbakan'

Bülent Arınç'ın hayatı kitap oldu: 'Küçük Erbakan'

TBMM Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığı görevlerini de yapmış olan siyasetin duayen isimlerinden AK Parti’li Bülent Arınç’ın hayat öyküsü kitap haline geldi.

Arınç’ın hayatıyla birlikte yakın tarihe damga vurmuş önemli olayların perde arkasını aralayacak olan kitap bu hafta çıkıyor.

Gazeteci Ömer Şahin’in kaleme aldığı nehir söyleşi tarzındaki kitapta Arınç’ın kökeni, ailesi, çocukluğu, gençlik yılları, siyasete atılışı,12 Eylül, 28 Şubat, Susurluk olayı, AK Parti’nin kuruluşu öncesi yaşanan yenilikçi-gelenekçi mücadelesi gibi önemli dönemeçlerdeki kritik tanıklıklara yer veriliyor.

19-02/20/screenshot_11.jpg

1980’li yıllarda ‘Küçük Erbakan’ olarak anılmaya başlayan Arınç’ın 30 yıl birlikte siyaset yaptığı  Necmettin  Erbakan ile ilişkileri kitapta geniş yer buluyor. Arınç ile Erbakan’ın MNP, MSP, RP, FP yılları, siyaseten yollarının ayrılışı ve Hoca’nın ölümüne kadar yaşanan olaylar bir çok özel bilgiyle birlikte ayrıntılarıyla paylaşılıyor. 

Arınç kitabının ilk serisi 2001 yılı AK Parti’nin kuruluşuna kadar olan zaman dilimini kapsıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN