Bülent Ersoy'a 20 yıl önce fotoğraf çektirdiği iki kız kardeşten sürpriz: Uğursuz gelirim

Bülent Ersoy'a 20 yıl önce fotoğraf çektirdiği iki kız kardeşten sürpriz: Uğursuz gelirim

Bir açılışa katılmak üzere Ordu’ya giden Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy'a 20 yıl önce Antalya'da fotoğraf çektirdiği iki kız kardeş tarafından sürpriz yapıldı. Kız kardeşlerden gelen ‘nikah şahidi olur musunuz’ sorusuna Ersoy, "Ben bu işlerde hiç dikiş tutturamadım. Hepsi kaçtı gitti" diye yanıt verdi.

Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy, Ordu’da katıldığı bir açılış sırasında 2002 yılında Antalya’da fotoğraf çekildiği iki kız kardeşle bir araya geldi. Altınordu ilçesinde bir iş yerinin açılışına katılan Ersoy, kurdeleyi AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ile birlikte kesti.

20 YIL SONRA SÜRPRİZ

Kurdele kesiminin ardından işletme sahipleriyle bir süre sohbet eden Ersoy, kendisiyle görüşmek isteyen iki kız kardeşle bir araya geldi. 20 yıl önce Antalya’da birlikte çekildikleri fotoğrafı gösteren iki kız kardeşin elindeki resimleri alan Ersoy, bir süre sohbet etti.

111.jpg

UĞURSUZ GELİRİM

Ersoy, kız kardeşlerden gelen 'Ablamın nikah şahidi olur musunuz' sorusunu "Ben yapamam, uğursuz gelirim. Ben bu işlerde hiç dikiş tutturamadım. Hepsi kaçtı gitti. Allah korusun bir terslik olur" diyerek yanıtladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN