Bunları Bilmek Hayatınızı Öyle Bir Kolaylaştırıyor Ki! Şimdiye Kadar Neden Öğrenmediğinize Pişman Olacaksınız

Bunları Bilmek Hayatınızı Öyle Bir Kolaylaştırıyor Ki! Şimdiye Kadar Neden Öğrenmediğinize Pişman Olacaksınız

Haberimizde paylaştığımız püf noktalarını uygulayarak hem hayatınızı kolaylaştırabilir hem de rakiplerinize fark atabilirsiniz. Gelin hep birlikte hayatımızı kolaylaştırabilecek püf noktalarına göz atalım...

Hayatınızı her daim kolaylaştırmak için bazı püf noktalar bulunur. Gerçekten de bu püf noktaları bilmek hiç beklemediğiniz bir anda aklınıza gelir ve uygularsanız karşı karşıya kaldığınız durumun üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Bizde haberimizde o püf noktalarına yer verdik.

16.jpg

PAROLANIZDA AKSANLI BİR HARF KULLANIN VE KİMSE BUNU TAHMİN EDEMEZ!

İnsanlar telefonunuzu bulup şifrenizi tahmin etmeye çalıştıklarında, örneğin “Muz”u “Bañana” olarak yazdığınızı asla düşünmezler. Bu basit numarayla, parolanızı hatırlamaya devam ederken tahmin edilmesini çok daha zor hale getirebilirsiniz. Kendi şifrelerinize bir göz atın ve onları iyileştirip iyileştiremeyeceğinizi görün!

17.jpg

YEMEĞİNİZİ MİKRODALGADA TEKRAR ISITMAK MI İSTİYORSUNUZ ORTADA BİR DELİK BIRAKIN

Kalanları mikrodalgada kaç kez tekrar ısıttınız, sadece ortası sıcakken yanları hala soğuk olsun diye? Ya da tam tersi? Ortada biraz boşluk bırakarak tabağınızda çörek şekli oluşturun. Yemeğiniz eşit şekilde ısınacaktır.

18.jpg

İÇECEKLERİNİZİ ISLAK KAĞIT HAVLUYA SARARAK SOĞUTUN

Misafirleriniz beklenenden çok daha erken mi geldi? İçecekler henüz soğumadı mı? Sadece ıslak bir kağıt havlu alın, şişenin etrafına sarın ve şişeyi dondurucuya koyun. Hiç vakit kaybetmeden soğuyacaktır. Zamanında çıkardığınızdan emin olmanız gerekecek, çünkü sonunda içecek donacak, genişleyecek ve kabını kıracaktır.

19.jpg

KOLAYCA ÇİVİ ÇAKMAK İÇİN MANDAL KULLANIN

Çiviyi tutmak için narin parmaklarının aksine sadece bir mandal kullanmak çok akıllıca. Böylece parmaklarınıza çekiçle vurup canınızı yakmayacaksınız. Bir dahaki sefere çivi çakmanız gerektiğinde bu cankurtaran tüyosunu kendi yararınıza kullanın.

20.jpg

BAVULUNUZU BİR KURDELE İLE İŞARETLEYİN

Havaalanında valizinizi bulmak için saatler harcıyor musunuz? Bavulunuzun sapına renkli bir kurdele bağlayarak hayatınızı çok daha kolaylaştırın. Onu bir mil öteden görebileceksiniz! Bu yöntem size çok zaman kazandırır.

10-001.jpg

GOLF TOPLARINDAKİ GAMZELER

Golf topları yuvarlak gibi görünür ama aslında her tarafında gamzeler vardır! Bunun nedeni nedir? Golfçüler, çeşitli tümseklere ve çentiklere sahip eski topların yeni toplardan daha uzağa gittiğini uzun zamandır biliyorlar. Kusurlar, kaldırmayı ve türbülansı artırırken aynı zamanda sürtünmeyi de azaltır.

11-001.jpg

KUTU İÇECEKLERİN ÜZERİNDEKİ HALKA PİPETLER İÇİN

Teneke kutu ile içecek içmek isteyenler genellikle kutuya ağızlarını değdirmek istemezler ve pipet isterler. İşte tam bu sırada teneke kutu içeceğin üzerindeki halka devreye girer. O halkının içinden pipetinizi soktuğunuzda kolaylıkla içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN