Bunları yaparak kızları kendinize hayran bırakın! Çekici olmak bu kadar basit! Erkekleri çekici yapan özellikler

Bunları yaparak kızları kendinize hayran bırakın! Çekici olmak bu kadar basit! Erkekleri çekici yapan özellikler

Kadınları etkilemek için farklı yollar deneyen erkekler neler yapabileceğini araştırıyor. Bazıları doğuştan karizmatik olurken bazıları da ufak değişikliklerle oldukça karizmatik hale gelebiliyor. Nazik olması, kibar olması ve giyimine dikkat etmesi erkeklerde en dikkat çeken özelliklerden bazılarıdır.İşte erkekleri çekici yapan o özellikler…

Karizmatik ve çekici görünmek herkes tarafından istenir. Hem kadınlar hem de erkekler bir ortamda daha güzel ve daha yakışıklı görünmek ister. Kızların erkeklerde dikkat ettiği bazı özellikler bulunmuyor. Bu özellikleri dikkat ederek sizde daha karizmatik bir hale gelebilirsiniz. Kadınları etkilemek oldukça zordur. Bu nedenle dikkat çekmek için ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. İşte erkekleri çekici yapan o özellikler…

KİBAR OLMAK

Kibar erkekler kadınlar tarafından her zaman daha çok dikkat çeker.Kadınlarla konuşurken kelime seçimine dikkat etmek her zaman bir adım önde olmanızı sağlayacaktır. Kibar olan erkekler daha karizmatik ve daha özgüvenli bir hava veriyor. Ayrıca kadınlar kibar olan erkeklerin daha düşünceli olduğunu da düşünmektedir.

Karizmatik olmanın yolları

BAKIŞLAR

Çekici ve anlamlı bakışlar hem kadınların hem de erkeklerin fazlasıyla etkilemektedir. Duygularını bakışları ile karşı tarafa bakışlarıyla ileten erkekler daha karizmatik görülmektedir. Yapılan bilimsel çalışmalar doğrultusunda göz teması sevgiyi artıran önemli etkenlerden bazılarıdır. Derin bakışlara sahip erkekler kadınları daha kolay etkilemektedir. Bu nedenle Karizmatik bir hale gelmek için partnerinizle göz teması kurmaya özen gösterin.

YÜKSEK SESLE GÜLÜMSEMEK

Yüksek sesle gülen kişilerde daha çekici bir hale gelmektedir. Ancak her şey dozunda güzeldir. Sesli gülmek adına aşırıya kaçmaktan uzak durmanız gerekiyor. Neşeli kahkahalar karşıdaki kişiye enerji verirken pozitif ve olumlu bir izlenim sağlar. Bu sayede partneriniz sizin olumlu ve pozitif bir insan olduğunuzu düşünür. Mizah yeteneği olan, eğlenceli ve neşeli insanlar her zaman daha çekici görünür. Karizmatik olmak istiyorsan gülmeyi unutmayın.

Karizmatik nasıl olunur

GELİŞMİŞ MİZAH DUYGUSU

Yerinde yapılan şakalar mizah yeteneği güçlü olduğunu ortaya koyar. Mizah yeteneği olan kişilerde kadınlar tarafından daha çekici görünür. Güzel anlamlı ve komik şakalar hem kadınları hem de erkekleri etkilemektedir. Ortamda yapılan şakalar insanları daha rahat hissettirir. Rahat istedin insanlar da keyifli vakit geçirdikleri için karşıdaki kişiye olumlu duyguları hisseder. Kadınlar erkeklerde ki mizah duygusuna fazlası ile dikkat etmektedir. Sürekli olmasa da partnerinizi ara ara güldürmeyi unutmayın.

UYUMLU GİYİNMEK

Bir ortama girdiğinizde en dikkat çeken özellik dış görünüştür. Hem kadınlarda hem de erkeklerde giyim ve kuşam oldukça önemlidir. Seçtiğiniz kıyafetler sizi ortamda farklı kılarken insanlar üzerinde de farklı izlenimler oluşturur. Şık ve uyumlu giyinen erkekler kadınlar tarafından daha karizmatik bulunmaktadır. Çekici olmak isteyen erkeklerin ilk dikkat etmesi gereken özellik giyimleridir. Bu nedenle karşı tarafı etkilemek için işe dolabınızı yenilemekte başlayabilirsiniz. Güzel giyinen birilerinden yardım alabilirken cool görünmek için internetten de destek alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN