Burcu Esmersoy kimdir? Berk Suyabatmaz kimdir? Neden boşanıyorlar?

Burcu Esmersoy kimdir? Berk Suyabatmaz kimdir? Neden boşanıyorlar?

Burcu Esmersoy kimdir? Berk Suyabatmaz kimdir? Neden boşanıyorlar? Boşanma iddiaları Burcu Esmersoy tarafından doğrulandı. Boşanma nedeni konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. İşte detaylar...

Burcu Esmersoy kimdir? Berk Suyabatmaz kimdir? Neden boşanıyorlar? Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz 2018 Mayıs'ta evlenmişti. Boşanma nedenlerini henüz açıklamadılar yalnızca Burcu Esmersoy'un yakın çevresine boşanacağını söylediği iddia ediliyor. 

"NEDEN BOŞANIYORSUNUZ?" SORUSUNA YANIT VERMEDİ

İddiaya göre Esmersoy "Bu konu hakkında şu anda kimseye bir açıklama yapmayacağım ama evet ilişkimiz artık yürümüyor en kısa zamanda boşanacağız" dedi. Burcu Esmersoy, muhabirlerin "Boşanacağınız kesinleşmiş neden bitti ilişkiniz?" sorusuna, "Cevap vermek istemiyorum" dedi ve boşanacağını kabul etti.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

42 yaşındaki Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976'da İstanbul'da doğdu. Çerkez kökenli sunucunun annesi Kamile ile babası Timur o henüz 4 yaşındayken ayrıldı. Esmersoy ablası ve babaanesinle beraber yaşadı.

Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

İyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.

DOSTLUK GÜZELİ SEÇİLDİ

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu.

Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi.

2000 - 2005 yılları - CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı.

19-08/08/burcu-esmersoy.jpg

2005-2008 YILLARINDA EVLENDİ

Burcu Esmer Ferrari Reklam Pazarlama Sponsor müdürü ile 2005 tarihinde Paris'te evlendi. 2008 tarihinde ise boşandı.

2010 - Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı.

2010 - Yok Böyle Dans yarışmasında yarışmacı olarak bulundu. 

2010 – Romantik Komedi filminde rol aldı

2011 - Yok Böyle Dans sunucu olarak görev yaptı.

2011 – Dedektif Memoli dizisinde oynadı

2012 - Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yaptı.

2012 – Çocuklar Duymasın

BERK SUYABATMAZ KİMDİR?

İşletmeci olarak tanınan ve cemiyet hayatının da popüler isimlerinden biri olan iş adamı Berk Suyabatmaz, 1978 Mart ayında Antalya'da dünyaya geldi.

İş hayatı dışında sosyal hayatı ilede sıkça gündeme gelen Berk Suyabatmaz son olarak 2017 yılında güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy ile birlikteliğiyle sıkça gündeme gelmişti.

Ayrıca sıkça sosyal medya hesapları üzerinden seyahat ettiği ve gezdiği yerleri paylaşan Berk Suyabatmaz'ın günümüzde oldukça fazla bir takipçisi vardır.

ADI ÜNLÜ İSİMLERLE SIK SIK ANILDI

Geçmiş dönemlerde ismi Ayşe Özyılmazel, Neslişah Alkoçlar, Merve Hasman, Tuğçe Postoğlu, Deniz Marşan ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerle anılmıştır. Denizcilik sektörü üzerine iş hayatını sürdüren Berk Suyabatmaz ayrıca kayak sporları ilede ilgilenmektedir.

Yaptığı işler kadar hızlı yaşamı ve popüler isimlerle yaşadığı ilişkilerle de adından sıkça söz ettiren Berk Suyabatmaz, genç yaşına rağmen sektörde yer etmiş başarılı isimlerden biridir.

 19-08/08/240120181147495898895.jpg

İş yaşantısının dışında aktivite dolu özel yaşantısı ile de adından söz ettiren Berk Suyabatmaz, sürekli seyahat etmekte ve gittiği yerlerden fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN