Burcu Özberk'ten Dizi Bekleyenlere Kötü Haber! Ünlü Oyuncu O Nedenden Dolayı Artık Ekranlardan Çekiliyor

Burcu Özberk'ten Dizi Bekleyenlere Kötü Haber! Ünlü Oyuncu O Nedenden Dolayı Artık Ekranlardan Çekiliyor

Son dönemde gösterdiği performansla romantik komedi dizilerinin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Burcu Özberk, takipçilerine kötü haberi verdi. Kendisinden dizi bekleyenlere kötü haberi veren Burcu Özberk'in açıklamaları karşısında takipçileri üzüntüye boğuldu.

Romantik komedi dizilerinin vazgeçilmez kadın oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu Burcu Özberk, sevenlerine kötü haberi verdi.

Son olarak Aşk Mantık adlı dizide İlhan Şen'e partnerlik yapan başarılı oyuncu dizinin final yapmasının ardından dinlenme sürecine geçerken yakın zaman önce de yeğeninden kendisine korona bulaştığını belirterek zor bir süreç geçirdiğini dile getirdi.

Disney Plus’ta yayınlanacak olan Rüyanda Görürsün adlı dizi için Eylül ayının ortasında sete çıkacak başarılı oyuncu dizide, Murat Boz ile başrolü paylaşacak.

KOVID-19'un neden olduğu ağrıların devam ettiğini vurgulayan başarılı oyuncu, Rüyanda Görürsün filminin senaryosunun kendisini heyecanlandırdığını dile getirerek “Murat da çok sevilen birisi. Ben de önceden tanıyordum. Çok iyi bir insan. Çok da doğal bir yerden oynayan birisi ve onunla da çalışacağım için heyecanlıyım” dedi.

SEVENLERİNE KÖTÜ HABERİ VERDİ

Başarılı oyuncu diziden sonraki sonraki süreçte ise dinlenmek istediğini açıklayarak sevenlerine kötü haberi verdi.

Yakın bir zaman içinde ekranlara dönmeyeceğini ifade eden başarılı oyuncu, “3-4 ay ben kesin tatil yapacağım. Kafamı dinlendireyim istedim. Yazın tadını çıkardım. İstanbul’da çok vakit geçirdim, tatilde yaptım” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN