Burnundaki sivilce kanser çıktı

Burnundaki sivilce
kanser çıktı

Burnunun üstündeki sivilce bir sene kaybolmayınca doktorlara başvuran Bree Towner’a kanser teşhisi konuldu. ABD’de yaşayan 28 yaşındaki Towner tedavi sonucunda yeni bir burna sahip oldu.

ABD'de yaşayan 28 yaşındaki Bree Towner, 2013 yılında burnunda bir sivilce fark etti. Ev doktoruna giden Tower'i doktoru geri gönderdi. Sivilce, bir yıl boyunca kaybolmayınca özel bir hastaneye başvuran Towner’e deri kanseri teşhisi konuldu.

Birçok kez ameliyat oldu

Yedi ay içerisinde burnunda baloncuk büyüklüğünde büyüyen kanser hücresini temizlemek için birçok kez ameliyat olan Towner "Sokakta gezdiğimde insanların tuhaf bakışlarını yakalıyordum. Açıkcası artık dışarıya bile çıkmak istemiyordum. Utanıyordum" dedi.

15-10/01/ekran-resmi-2015-10-01-145629.png

Burnunun üstü kıllandı

Gün geçtikçe şiddetlenen kanser hücreleri, burnunun üstünün kıllanmasına sebep oldu. Beş ay süren uzun tedavi süresi sırasında birçok kez intihar etmeyi düşünen Towner, psikolojik destek sayesinde hastalığının üstesinden geldiğini söyledi.

15-10/01/ekran-resmi-2015-10-01-145639.png

Yeniden kanser olma riski var

Ameliyat olduktan sonra doktorları tarafından bilgilendirilen Towner, yeniden kanser olma riskinin %40 olduğunun farkında. 

15-10/01/ekran-resmi-2015-10-01-145618.png

Sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren Towner, her bir sivilce ve lekeye karşı tedbirli olduğunu söyledi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN