Burnunuza Tekrar Dikkatli Bakın! Burnunuzun Şekli Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor

Burnunuza Tekrar Dikkatli Bakın! Burnunuzun Şekli Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor

Burnunuza daha önce hiç dikkatli baktınız mı? Yapılan araştırmalara göre burnumuzun şekli kişiliğimiz hakkında bilgi veriyor. Bu haberimizi okuduktan sonra tekrar burnunuza dikkatli bakın. Bakalım yapılan araştırmalar doğru mu?

Burunlar, her biri şekil ve form gibi kendi özelliklerinde farklılık gösteriyor. Bazı insanlar burnunun şeklinden o kadar nefret eder ki, istediği başka bir şekle sokmak için bıçağın altına girerler. Bazı insanlar ise burunları etkili bir şekilde çalıştığı sürece burunlarının şeklini önemsemezler.

Garip gelebilir, ancak bazı araştırmalara göre, burnun şekli kişinin kişiliği hakkında çok şey söyleyebilir. Çalışmanın sonuçları yakın zamanda yayınlandı ve çok sayıda ufuk açıcı ve ilginç gerçekler içeriyor. Aynaya iyi bakın ve sonra aşağıdaki fotoğrafa bakın. Burnunuz nasıl bir şekil?

Burnunuza Tekrar Dikkatli Bakın! Burnunuzun Şekli Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor

foto-3.png

1. Nubian burnu: Bu burun türü yaratıcı ve ilginç insanlarla ilişkilendirilir. İyimserdirler ve açık fikirlidirler. Çok sosyaldirler ve genellikle ilginç arkadaş gruplarıyla çevrilidirler.

2. Yunan Burnu: Yunan burnu olan kişiler biraz daha kapalıdır. Bazen duygularını göstermekte zorlanırlar ve ilgi odağı olmayı sevmezler. Onlar her zaman güvenilebilecek sadık insanlardır ve hayata oldukça pragmatik bir bakış açısına sahiptirler.

3. Kancalı burun: Bu burun tipinin ortasında (hafif) bir çıkıntı vardır. Bu burnu olan insanlar çok hırslıdır ve hedeflerine adanmıştır. Genellikle her şeye karşı savunacakları güçlü inançları ve ilkeleri vardır.

4. Orli'nin Burnu: Bu burnu olan kişiler kararlı ve iyi organize olmuşlardır. Genellikle kariyerlerini ve profesyonel başarılarını düşünürler ki bu genellikle her şeyden önce gelir. Zekidirler ve hem profesyonel hem de özel yaşamlarında istediklerini elde edene kadar pes etmezler.

foto-4-1.png

SİZİN BURUN ŞEKLİNİZ HANGİSİ?

5. Burun yukarı: Bu burun formuna sahip kişiler genellikle neşeli, coşkulu, dürtüsel ve spontane insanlar olarak kabul edilir. Canlı kişilikleri birçok hayranı cezbettikleri için de sıklıkla aranırlar. Diğer insanlarla karşılaştırıldığında, genellikle kararlarında onlara rehberlik eden güçlü bir içgüdüleri vardır.

6. Basit Burun: Böyle bir burnu olan kişiler güçlü kişiliklere sahiptir ve kendine çok güvenen insanlardır. Kendilerini hangi durumda bulurlarsa bulsunlar her zaman kendileridirler ve kendilerine ve yeteneklerine güvenen insanlardır. Bu sebeple onları taşımak kolay değildir.

7. Roma burnu: Bu insanlar çok hassastır ve oldukça gelişmiş bir duygusal yaşamları vardır. Çok empatiktirler ve her zaman diğer insanlara açıktırlar. Bazen, tam da bu nedenle kendilerini unuturlar.

8. Çarpık burun: Bu burnu olan kişiler sabit, sadık ve iyi bir dinleyici olan kişilerdir. Çok pragmatikler ve onlara her zaman güvenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN