Buse Varol'dan olay poz! Aşka gelen Alişan bakın ne yaptı?

Buse Varol'dan olay poz! Aşka gelen Alişan bakın ne yaptı?

Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol son dönemlerde yaşadığı aile sorunlarını geride bıraktı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çok fazla yorum ve beğeni aşan Buse Varol'a eşi Alişan'dan da kalp emojileri geldi. İşte Buse Varol'un o fotoğrafı.

Son günlerde evliliğinde sorun yaşayan Buse Varol, Alişan ile tekrar eski günlerine geri döndü. Yeni bir proje ile ekranlara gelen güzel oyuncu sosyal medya hesabından da sürekli paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. Günlük tarzını sosyal medya hesabından paylaşan Varol'un zayıfladığı da gözlerden kaçmadı. Paylaşımı çok sayıda yorum alırken, Demet Akalın gibi isimlerde yorum yaptı. Eşi Alişan ise eşinin paylaşımı kalplere boğdu. İşte Buse Varol'un dikkat çeken paylaşımı.

1443156.jpg

ALİŞAN'DAN EŞİNİN POZU KALPLERE BOĞDU

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölüm haberi ile yıkılan Alişan, eşi Buse Varol ve yengesi Merve Tektaş arasında kalmıştı. İki elti birbirlerini sosyal medya hesaplarından takipten çıkarırken, Tektaş ailesinde kısa süreli bir kaos yaşanmıştı.

1421117.jpg

BOŞANAMA DERECİSİNE GELMİŞLERDİ

Boşanacakları iddia edilen çift tekrardan arayı düzelti. Sosyal medya hesabından sürekli paylaşım yapan Buse Varol son paylaşımı ile 'Yok artık' dedirtti.

1422023.jpg

EVLİLİKLERİNİ DÜZELTTİLER

Evlendikten sonra setleri bırakan Varol, yıllar sonra tekrardan ekranlara döndü. Evliliğindeki sorunları da aşmış görünen çift şimdilerde birbirlerine aşk dolu yorumlar yapıyor. Buse Varol'un son paylaşımına kalplerle cevap veren Alişan, eşini yere göğe sığdıramıyor. İşte o fotoğraf.

buser.jpg

busi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN