Büşra Develi kimdir, nerelidir? Yemek Sepeti'nin yeni kuryesi oldu

Büşra Develi kimdir, nerelidir? Yemek Sepeti'nin yeni kuryesi oldu

Büşra Develi Yemeksepeti'nin yeni kampanyasının yüzü olunca "Büşra Develi kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?" gibi sorular merak edilmeye başlandı. 25 yaşındaki Develi Fi-Çi dizileriyle sevildi ve farklı film-dizilerde karşımıza çıktı. İşte "Büşra Develi kimdir?" sorusunun yanıtı ve diğer detaylar...

Büşra Develi online yemek siparişi platformu Yemeksepeti’nin kuryesi oldu. Bunun ardından sosyal medyada en çok sorulan soru "Büşra Develi kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?" oldu.

Yemeksepeti'nin dün tanıtımını yaptığı #Acıktırbeni kampanyasının yüzlerinden biri olan Büşra Develi, daha önce Fi-Çi dizileriyle ön plana çıkmış ve beğeni toplamıştı.

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

25 yaşındaki Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit’te doğdu. İlkokulu İzmit’te tamamlayan Develi ardından ailesi ile birlikte Antalya’ya taşındı.

Ortaöğretim ve lise eğitimlerini Antalya’da tamamlayan Büşra Develi, daha sonra hayalini kurduğu meslek olan oyunculuk için İstanbul’a taşındı.

Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde almaya başladı. Bu dönemde bazı dizilerde rol almaya başladı. Hem dizi çekimleri hem okulu bir arada götüremeyen Büşra Develi okulunu dondurmak zorunda kaldı.

İLYAS YALÇINTAŞ'IN "İNCİR" KLİBİNDE ROL ALDI

Büşra Develi, 2015 yılında İlyas Yalçıntaş’ın incir şarkısının klibinde rola almıştır. Ardından 2015 yılında Cem Karcı yönetmenliğindeki Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

Büşra Develi, 180 cm boyu ve 55 kilo olması ile fiziğini de ön plana çıkarmış ve başarılı oyunculuğu ile de dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştır.

2017 yılında, yapımını Ay Yapımın üstlendiği Azra Kohen’in Fi, Çi, Pi, adlı kitap dizisinden televizyon dizisine uyarlanarak Puhu TV üzerinden yayınlanan Fi dizisinde rol almaya başlamıştır. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüüznataç’ın paylaştığı dizide Büşra Develi de Bilge karakteri ile başroller arasında yer almaktadır.

Büşra Develi, 2017 yılında yönetmenliğini Can Ulkay’ın senaristliğini Yiğit Güralp’in yaptığı Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı savaş filmi olan “Ayla” adlı yapımda Ast Subay Süleyman’ın gençliğini canlandıran İsmail Hacıoğlu ile birlikte rol almıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN