Büyükannesi Yaşındaki Kadınla Evlendi 2 Milyon Dolar Miras Kaldı İşte Genç adamın Hayatını Değiştiren 83 Yaşındaki Gelinin Hika

Büyükannesi Yaşındaki Kadınla Evlendi 2 Milyon Dolar Miras Kaldı  İşte Genç adamın Hayatını Değiştiren 83 Yaşındaki Gelinin Hika

2014 yılında 31 yaşında olan Harun Erikçi 83 yaşındaki Hatice Nuran Temizel ile evlendi. 3 yıl sonra Temizel hayatını kaybedince damat Harun Erikçi'ye çocukları olmadığı için 4 milyon dolarlık mirasın 2 milyon doları kaldı. Ancak Hatice Nuran Temizel'in 4 milyon dolarlık mirası dava konusu oldu.

Büyükannesi yaşındaki Hatice Nuran Temizel ile evlenen Harun Erikçi'ye 3 yıllık evlilikten tam 2 milyon dolar miras kaldı. Fakat dudak uçuklatan miras dava konusu oldu. Kendisinden 52 yaş büyük Temizel ile evlenen Erikçi şimdi dokunamadığı miras için hukuk savaşı veriyor.

KIZKARDEŞ 2 MİLYON DOLARLIK MİRASA TEDBİR KOYDURDU

Harun Erikçi'nin, kendisinden 52 yaş büyük Hatice Nuran Temizel ile 3 yıllık evliliğinden kalan 4 milyon dolarlık mal varlığı gelinin kız kardeşi ile eşi Harun Erikçi'yi mahkemelik etti. Aşk evliliği yaptık diyen Erikçi, kız kardeşinin evlatlıklarına mirasının kalmasını istemediği için bana bıraktı dedi. Erikçi, "mirası kabul etmeseydim eşim Hatice başka birisini bulup malını ona bırakacaktı" dedi.

9 YIL BİRLİKTE YAŞADIKTAN SONRA EVLENDİ

Harun Ekinci henüz 22 yaşındayken tanıştığı kendisinden 52 yaş büyük Hatice Nuran Temizel tam 9 yıl birlikte yaşadıktan sonra evlendi. Ekinci, "Hatice Nuran Temizel ile tanıştığında, çöp topluyordu parası olduğunu bilmiyordum. Yardımcı olmak istedim ve böyle tanıştım. Tam 12 yılımızı birlikte geçirdik. Eşim malının kız kardeşinin evlatlık olan çocuklarına kalmasını istemiyordu. Evliliğimizin iptali için kız kardeşi dava açtı. Bu dönemde hem eşimi hem de eşimin kız kardeşinim kaybettik. Sonrasında da evlatlık çocuklar bana dava açtı" dedi.

talihsiz-damat.jpg

MİRASINA TEDBİR KONULDU

Harun Erikçi'ye açılan dava nedeniyle kendisine miras kalan 2 milyon dolara tedbir konuldu. Talihsiz damat şimdi tedbir konulan mirasına kavuşmayı bekliyor. Hatice Nuran Temizel'in kız kardeşinin çocukları ise böyle bir evliliğin hayatın doğal akışına aykırı olduğunu ve bu evliliğin çıkar amaçlı yapıldığını savunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN