Buz Lazer ile Altın Standartta Lazer Epilasyon

Buz Lazer ile Altın Standartta Lazer Epilasyon

Buz Lazer epilasyon, etkili ve kalıcı sonuçları ile günümüzün en çok tercih edilen tüy giderme yöntemidir. 1997 yılında Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi tarafından etkili ve güvenli olduğu onaylanmıştır. Hastaların ihtiyaçları ve tercihleri doğrultusunda zamanla lazer epilasyon teknolojileri de gelişmiş ve lazer epilasyon dünyası Buz Lazer ile birlikte yepyeni bir boyut kazanmıştır.

Buz Lazer epilasyon, etkili ve kalıcı sonuçları ile günümüzün en çok tercih edilen tüy giderme yöntemidir. 1997 yılında Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi tarafından etkili ve güvenli olduğu onaylanmıştır. Hastaların ihtiyaçları ve tercihleri doğrultusunda zamanla lazer epilasyon teknolojileri de gelişmiş ve lazer epilasyon dünyası Buz Lazer ile birlikte yepyeni bir boyut kazanmıştır.

Ağrısız Buz Lazer Epilasyon

Geleneksel lazer epilasyon prensibi, cilde güçlü bir lazer ışını iletmek suretiyle kıl kökünü tahrip etmektir. Ancak bu yaklaşımın büyük bir dezavantajı vardır; Ağrı. Bunun nedeni, lazer ışınının o bölgedeki sinirleri de etkileyerek ağrıya neden olmasıdır. Cilt, güçlü lazer ışınına maruz kaldığında bu nedenle ağrı hissedilir. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde duyulan ağrı, birçok kişinin lazer epilasyona mesafeli durmasına neden olmaktadır.

Son kullanıcıların tüm beklentileri düşünülerek geliştirilen Buz Lazer Epilasyon yenilikçi bir sistem, kullandığı patentli SHR (Super Hair Removal) yöntemi ile lazer epilasyon ağrısını ortadan kaldırmıştır. Patentli SHR yöntemi (ütüleme epilasyon) Buz Lazer sisteminin patentli teknolojisidir. Bu yöntemde, sinirler bakımından zengin cilt yüzeyine asgari miktarda enerji iletilerek kıllar kademeli olarak ısıtılıyor. Buz Lazer Epilasyonun sunduğu bu yenilikçi yaklaşım, kıl kökünü tahrip olmasını sağlayacak sıcaklığa kadar ısıtırken çevre dokuya da koruyor ve ağrı hissini azaltıyor.

20-01/29/screenshot_3.jpg

Ciltte Buz Lazer Serinliği

Buz Lazer Epilasyon gelişmiş bir soğutma sistemine sahiptir. ICE Teknolojisi cilt yüzeyini soğutuyor, cilt yüzeyinde yanık ve leke meydana gelme riski minimuma indiriyor, ağrı hissini önlüyor. Cilde değdiğinde tedavi başlığının safir ucu buz gibi soğuk olduğu için cilt anında serinliyor. Bu serin his tüm uygulama boyunca devam ediyor, cilt -3 dereceye kadar soğutuluyor.

Tüm Cilt ve Kıl Tipleri İçin Buz Lazer

Lazer epilasyon dünyasında devrim niteliğinde bir yenilik olan Buz Lazer Epilasyon birçok avantaj sunuyor. Bu avantajların başında ağrısız ve yan etkisiz olması geliyor. Geleneksel yöntemlerde görülebilen kabarcık oluşumu, ciltte renk değişimi ve yanık riskini Buz Lazer Epilasyon ortadan kaldırıyor. Buz Lazer birçok klinik çalışma ve güvenlik profili ile desteklenmektedir. FDA onayına sahiptir ve  

Koyu ve bronz tenli kişilerin lazer epilasyonunda bazı kısıtlamalar mevcuttur. Bu cilt tiplerinde geleneksel birçok lazer epilasyon yöntemi oldukça risklidir. Bu nedenle bronz tenlerde minimum bir ay cilt renginin açılması beklenir. Buz Lazer ise yaz ayları dahil tüm yıl boyunca, tüm cilt ve kıl tiplerinin lazer epilasyonunu mümkün kılıyor. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabiliyor, ince kıllar dahil tüm cilt tiplerinde etkili sonuçlar sağlıyor.

20-01/29/screenshot_4.jpg

Erkekler İçin Buz Lazer

Yapılan çalışmalar 35-50 yaş grubu erkeklerin lazer epilasyondan yararlanmak istediğini göstermektedir. Ancak ağrılı estetik işlemlere alışık olmayan erkekler için geleneksel lazer epilasyon ağrısı önemli bir sorundur. Lazer epilasyon ağrısına son veren Buz Lazer ile birlikte günümüzde erkekler de ağrısız, acısız bir şekilde lazer epilasyon yaptırmaktadır. Erkekler en çok sırt, omuz ve göğüs gibi alanlara epilasyon yaptırıyorlar ve ağrısız Buz Lazer ile son derece konforlu bir şekilde istenmeyen tüylerinden kurtuluyorlar. Kaş arası, kaş üzeri, sakal üzeri şekillendirme amacıyla da Buz Lazer Epilasyonu tercih eden erkeklerin sayısı bir hayli fazla.

Birçok teknolojik yenilikte olduğu gibi Buz Lazer Epilasyonun patentli teknolojilerinin de taklit edildiğini belirtmek isteriz. Daha da ileri giderek direkt Buz Lazer adını bile çekinmeden kullananların olduğunu duyuyoruz. Oysa Buz Lazer sadece Soprano ICE serisi cihazları tanımlıyor ve marka tescili yapılmış bir global bir marka. Bu nedenle Buz Lazer kullandığını belirten merkezleri araştırmakta fayda var. Bunun için buzlazer.com web sitesini ziyaret etmek yararlı olacaktır.

 

 

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN