Çağla Şıkel ile Edis aşk mı yaşıyor? El ele görüntülendiler

Çağla Şıkel ile Edis aşk mı yaşıyor? El ele görüntülendiler

Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Çağla Şıkel geçtiğimiz aylarda Edis’in kulisinde ortaya çıkmıştı. Hatta o dönem Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış’la anılan Çağla Şıkel, ’Edis’in kulisi’ notuyla paylaştığı fotoğrafla dikkat çekmişti. Daha sonra yine ünlü popçuyla görüntülenen Çağla Şıkel ’Yeni bir aşk mı?’ sorularını yanıtsız bırakmıştı... Edis ile Çağla Şıkel yine bir mekanda, samimi bir şekilde görüntülendi. İşte detaylar...

Çağla Şikel ve Edis Görgülü ikilisinin birlikte olduğuna dair haberler gündeme sıkça gelmeye başladı. Geçen sene Edis'in şarkıcı Zeynep Bastık ile bir mekandaki görüntüleri ortaya çıkması durumunda samimi dansları çok konuşuldu. Sevgili oldukları düşünülen ikilinin samimi arkadaş oldukları kısa süre içerisinde anlaşıldı.

Edis hakkında çıkan haberlerde bu defa karşı cinsten Çağla Şikel'in olduğu iddiaları kısa sürede yoğun ilgi gördü. Mekanda kimseyi aldırış etmeden el ele diz dize oturan ikili bu halleriyle aşk iddialarını gündeme getirdiler. Aşk hayatı merak edilenler isimlerden olan Şikel'in bu samimi görüntüleri sonrasında hayatında birinin olup olmaması merak konusu oldu.

Çağla Şikel ve Edis

Edis ve Zeynep Bastik arasında çıkan dedikodular gibi Şikel ile de samimi arkadaş mı? sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Geçtiğimiz aylarda ise Çağla Şikel yine şarkıcı Edis ile bir mekan çıkışı görüntülendi. İkili kendilerine yöneltilen hiçbir soruyu yanıtlamamayı tercih ettiler.

Çağla Şikel özel hayatı

Şikel'in son dönemlerde adı aşk dedikodularına sıklıkla karışmaya başlarken geçtiğimiz aylarda Zeynep Bastik'in eski eşi Tolga Akış ile de aynı konuda yer aldılar. Ayrılık sonrası Akış'ın katıldığı bir parti çıkışı objektiflere yansıması üzerine Şikel ile adı anıldı. Bunun üzerine Emre Altuğ ve Şikel arasında boşanmaya yönelik başkalarıyla görüntü vermemek için sözleşme yapıldığı iddia edildi. 

Çağla Şikel kiminle beraber?

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN