Çağla Şikel'in ablasını gören hayran kaldı! Güzelliği dillere düştü "Çağla eline su dökemez"

Çağla Şikel'in ablasını gören hayran kaldı! Güzelliği dillere düştü  "Çağla eline su dökemez"

Türkiye'nin en başarılı modellerinden Çağla Şikel, kariyeri kadar özel hayatıyla da merak edilen ünlülerden. Ablasıyla paylaşım yapan Şikel'in ablasını gören gözlerine inanamadı. Güzelliğiyle dikkat çeken Berna Şikel herkesi kendisine hayran bıraktı. İşte güzel sunucu Çağla Şikel'in ablası

Mankenliğin yanı sıra sunuculuğa da başlayan Çağla Şikel, Cennet Mahallesi performansıyla da akıllara kazınmıştı. Sultan karakterine hayat veren Şikel, özel hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Ailesine dair pek paylaşım yapmayan Şikel, ilk defa ablası Berna'yı paylaştı. Görenler ise gözlerine inanamadı.

3355233-e4a1fd68780a4e4d7e28b8a69770ceb4-640x640.jpg

ÇAĞLA ŞİKEL'DEN ÇOK KONUŞULAN PAYLAŞIM

Emre Altuğ ile boşandıktan sonra kendisini işine adayan Çağla Şikel, modellik, sunuculuk ve oyunculuk yapmaya devam ediyor. Cesur paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallayan Şikel, son paylaşımında ablasını yayınladı. Ablasının güzelliği ise büyük beğeni topladı.

0x0-cagla-sikel-her-sezon-yeni-bir-baslangic-1655283772551.jpg

İLK KEZ ABLASINI PAYLAŞTI

2 çocuk annesi Çağla Şikel, 2008 yılında evlendiği şarkıcı Emre Altuğ'dan 2015 yılından ayrılmıştı. Daha sonra bir kaç ünlü isimle adı anılan Şikel, Altuğ'dan boşandıktan sonra evlenmedi.

0x0-1652942523910.jpg

İşinde parmakla gösterilen Çağla Şikel'in ailesi de merak konusu oldu. İlk defa ablası Berna ile fotoğraf paylaşan Şikel, o paylaşıma "Ablaların en güzeli" notunu düştü.

796450.jpg

ABLASININ GÜZELLİĞİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Çağla Şikel ve ablasını görenler ise gözlerine inanamadı. Çağla Şikel'e benzetilmeyen ablası Berna için çok sayıda yorum yapıldı. Fotoğrafa "Ablası daha güzel" "Ailecek genleri güzel" gibi yorumlar yağdı.

screenshot-1.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN