Can Yaman'ın başrolünde yer aldığı dizi İtalya'da reyting rekoru kırdı

Can Yaman'ın başrolünde yer aldığı dizi İtalya'da reyting rekoru kırdı

Oyunculuk hayatına İtalya'da devam eden Can Yaman'ın, başrolünü Francesca Chillemi ile paylaştığı polisiye dizi "Viola come il mare" dün akşam yayınlanmaya başladı ve çok iyi reyting elde etti. Dizi, 20,4 reyting alarak İtalya için rekor sayılacak bir reyting başarısına imza attı.

Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalya’da devam ettirdiği oyunculuk kariyerinde başarılı bir çıkış yakaladı. Yaman’ın başrolünü Francesca Chillemi ile paylaştığı polisiye dizi “Viola come il mare” dün akşam İtalya’da Canale 5 kanalında yayın hayatına başladı.

Dizi 20,4 reyting alarak İtalya için rekor sayılacak bir reyting başarısına imza attı. Zaman zaman 22.7’lere kadar çıkan reytingle dizi, büyük bir popülarite yakaladı.

1-008.jpg

'EL TURCO' GELİYOR

Anlaşma yenilediği makarna reklamı da yayında olan Yaman, şu günlerde Macaristan’da “El Turco” dizisi için sete çıkmaya hazırlanıyor. Disney Plus için çekilecek olan diziyi ödüllü yönetmenlerimizden Uluç Bayraktar ile başarılı görüntü yönetmenlerimizden Tolga Kutlay çekecek. Dizide Yaman’a partner olarak Greta Ferro eşlik edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN